Gigantische filmset 'The Batman' onthult kerk met luchtschepen!

Gigantische filmset 'The Batman' onthult kerk met luchtschepen!

De opnames voor de nieuwe Batman-film starten snel.

In de zomer van 2021 zien we dan eindelijk het veel besproken The Batman, de eerste solofilm over Batman sinds The Dark Knight Rises uit 2012. Uiteraard waren er tussendoor Batman v Superman: Dawn of Justice (2015) en Justice League (2017), maar deze nieuwe film van regisseur Matt Reeves moet de Caped Crusader weer echt op de kaart zetten.

In het script zit heel wat voorbereiding en de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de opnamelocaties. Zo werd even geleden al bekend dat er in Cardington Sheds in het Verenigd Koninkrijk een enorme set wordt gebouwd, met een kathedraal. Die set lijkt nu bijna afgerond. Check onderstaande (ondertussen verwijderde) foto die op Reddit verscheen.

Bekijk de afbeelding
Ook met luchtschepen
Op de foto is te zien dat er drie luchtschepen / zeppelins in de lucht hangen en dat doet fans denken aan de versies die te zien waren in Batman: The Animated Series. In de kathedraal wordt naar verluidt een begrafenisscène opgenomen met 500 figuranten. Mogelijk zien we opnieuw de dood van Thomas en Martha Wayne, de ouders van het personage van Robert Pattinson.

Vanaf 24 juni 2021 moet The Batman op het witte doek te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair