Video

Eerste trailer 'A Quiet Place - Part II' is zeer luidruchtig!

Het vervolg op de horrorfilm uit 2018.

door Bram de Groot om 19:02 in Video
Even geleden zagen we al de bioscoopteaser voor A Quiet Place: Part II en hieronder kun je kijken naar de volledige trailer voor het vervolg op de succesvolle horrorfilm A Quiet Place uit 2018! het wordt weer griezelen, in stilte...

Uiteraard keert regisseur John Krasinski weer terug voor A Quiet Place: Part II. Gezien zijn lot in het eerste deel zijn de hoofdrollen in het vervolg vooral voor Millicent Simmonds en Noah Jupe als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott en Emily Blunt als moeder Evelyn Abbott, met haar baby. Nieuwe rollen zijn voor Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest).


Het eerste deel werd ijzersterk ontvangen, met 95 procent (8.17/10) op Rotten Tomatoes, en noteerde een wereldwijde opbrengst van maar liefst $341 miljoen bij een productiebudget van zo'n $20 miljoen.

Dit keer zonder een script van Bryan Woods en Scott Beck - die het verhaal voor de eerste film bedachten - staat A Quiet Place: Part II gepland voor 19 maart 2020. Kijk jij al uit naar deze film?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Persoonlijk vond ik A Quiet Place een prima film met een heerlijke einde. Nog steeds zet ik mijn vraagtekens bij....is een deel 2 nou werkelijk nodig? Wordt dit een zure product om flink uit te melken. Wil Universal een A Quiet filmuniversum gaan bouwen zoals hun vorige flop Dark Universe.

Toch ga ik wel kijken, want iig is Emily Blunt terug voor de camera en John Krasinski zit weer achter de camera. Deze troetelduifjes hebben acteer topper Cillian Murphy meegenomen in hun film.

Verras me A Quiet Place: Part II, verras me.

Decepticon

Avatar

Trailer ziet er heel goed uit en lijkt uitleg te geven over wat er gebeurd is hoe de wereld in de eerste film tot stand komt.
Ik kijk er iig weer naar uit, ik vind de eerste een topfilm.

Mav Damian

Avatar

Ik vond ook A Quiet Place een zeer goede film en ik heb ook mijn twijfels of een vervolg echt wel nodig is. Ziet er ook wel wat grootschalig uit dan de vorige.

Chris23

Avatar

Hier had ik juist wel een prequel van willen zien.

Edit; o , blijkbaar zitten er "prequelscenes" in.

horizon

Avatar

Gevalletje Edge of Tomorrow; we willen eigenlijk geen sequel omdat de kans op tegenvallen heel groot is maar stiekem willen we die sequel toch.

ridjieddo

Avatar

Sterke trailer. Onnodige sequel, maar toch benieuwd, want Emily Blunt en Cilian Murphy.

Lewis

Avatar

Vond deel 1 zeer matig. Prequel lijkt me inderdaad ook wel interessant. De scène is de auto vind ik wel tof gedaan. Toch maar weer kijken dus.

NieuwsFilm

meest populair