Eerste trailer 'A Quiet Place - Part II' is zeer luidruchtig!

Eerste trailer 'A Quiet Place - Part II' is zeer luidruchtig!

Het vervolg op de horrorfilm uit 2018.

Even geleden zagen we al de bioscoopteaser voor A Quiet Place: Part II en hieronder kun je kijken naar de volledige trailer voor het vervolg op de succesvolle horrorfilm A Quiet Place uit 2018! het wordt weer griezelen, in stilte...

Uiteraard keert regisseur John Krasinski weer terug voor A Quiet Place: Part II. Gezien zijn lot in het eerste deel zijn de hoofdrollen in het vervolg vooral voor Millicent Simmonds en Noah Jupe als respectievelijk Regan Abbott en Marcus Abbott en Emily Blunt als moeder Evelyn Abbott, met haar baby. Nieuwe rollen zijn voor Cillian Murphy (The Dark Knight) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, The Tempest).


Het eerste deel werd ijzersterk ontvangen, met 95 procent (8.17/10) op Rotten Tomatoes, en noteerde een wereldwijde opbrengst van maar liefst $341 miljoen bij een productiebudget van zo'n $20 miljoen.

Dit keer zonder een script van Bryan Woods en Scott Beck - die het verhaal voor de eerste film bedachten - staat A Quiet Place: Part II gepland voor 19 maart 2020. Kijk jij al uit naar deze film?

NieuwsFilm

meest populair