Marvel stuurt origineel bedoelde 'The New Mutants' de bioscoopzalen in

Marvel stuurt origineel bedoelde 'The New Mutants' de bioscoopzalen in

De eerste Marvel-film van het jaar.

Niet een film van Marvel Studios of Sony Pictures trapt het Marvel-jaar af; het is een lang vertraagde film van 20th Century Fox: The New Mutants van Josh Boone. En nu blijkt dat we de film die we krijgen te zien de origineel bedoelde versie is.

Dit heeft Boone, bekend van The Fault in Our Stars (2014), onthuld via Instagram. Een fan vroeg de filmmaker of we de 'og' (original version) van de film te zien krijgen en daarop antwoordde Boone: "Ik zou hem niet promoten als dit niet zo zou zijn."


Creatieve controle bij Boone
Het lijkt er verdacht veel op dat Boone de creatieve controle over de film terug heeft gekregen en dat hij de film heeft mogen maken die hij oorspronkelijk voor ogen had. Toen de film nog volop in productie was bij 20th century Fox waren er verhalen over bemoeienis van bovenaf (producent Simon Kinberg) en intensieve reshoots om nieuwe personages toe te voegen.

Op 8 april verschijnt The New Mutants in de Nederlandse bioscoopzalen en aankomende maandag moet een compleet nieuwe trailer verschijnen. Hieronder nogmaals die eerdere trailer die alweer uit oktober 2017 stamt.



NieuwsFilm

meest populair