Wild feestende Lady Gaga zoenend gespot met mysterieuze man

Wild feestende Lady Gaga zoenend gespot met mysterieuze man

De zangeres en actrice luidde het nieuwe jaar in met een nieuwe man aan haar zijde.

Heeft Lady Gaga een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Het lijkt er wel op. De Born This Way-zangeres werd tijdens Oud & Nieuw namelijk zoenend gespot met een nog onbekende man.

Lady Gaga (33) heeft een nieuwe vriend, zo lijkt het. De showbizzkameleon was op oudejaarsavond in Las Vegas, waar ze eerst zelf optrad in het Park Theater en later opdook bij een show van haar goede vriend Brian Newman. Daar telde Gaga af naar het nieuwe jaar, en dat deed ze niet alleen. Ze was namelijk samen met een donkerharige, bebaarde man, aan wie klokslag twaalf uur een dikke kus gaf. Het stel wandelde later hand in hand op de parkeerplaats van het hotel waarin ze verbleven.

Project Gaga
Het is duidelijk dat Gaga, die de nodige glazen alcohol achterover had getikt, een gezellige date had, maar wie is de man precies? Dat hebben de media nog niet kunnen achterhalen. De Las Vegas Review-Journal beweert dat de man Michael heet, maar het is niet bekend waar de site die informatie vandaan heeft. Fans hebben in ieder geval genoeg beeldmateriaal om te analyseren, want Gaga's zoenpartij is - natuurlijk - vastgelegd op camera.



NieuwsFilm

meest populair