Preview 'Zombieland - Double Tap': Bekijk de eerste 10 minuten

Preview 'Zombieland - Double Tap': Bekijk de eerste 10 minuten

Vanaf 25 maart verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD.

Na exact 1 decennium keerden vorig jaar Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone en Abigail Breslin terug voor een vervolg op de cultklassieker Zombieland uit 2009. Helaas ontving Double Tap niet dezelfde lovende reacties, maar met een wereldwijde opbrengst van $120 miljoen dollar was het toch een bescheiden succesje.

Het verhaal gaat gewoon verder waar het vorige ophield en volgt het kwartet in de nog steeds groeiende zombie apocalyps waar ze het op moeten nemen tegen een nieuw ontwikkelde soort zombie, terwijl ze ondertussen ook moeten dealen met de perikelen binnen hun eigen geïmproviseerde familie. FT-recensent Symen Boersma had er 2,5 ster voor over. Ter ere van de digitale release heeft studio Sony Pictures nu de eerste 10 minuten online gezet, bekijk deze opening hieronder.


De volledige film is dus al digitaal te bekijken en over ruim 2 maanden verschijnt hij bij ons op schijf die boordevol extra's zal komen te staan.
Alternatieve & Verlengde Scènes (9)
Uitgebreide Bloopers & Outtakes
Single Take Doppelgangers Fight: van stunts tot special FX, compleet geleverd met interviews, demonstraties en meerdere camera's
The Rides Of Zombieland: Een korte focus op de ritten, van The Beast tot Big Fat Death (en nog een gehate Pontiac Trans Sport ertussenin)
Making Babylon: verken de climactische locatie, deels slaapzaal, deels fort en de veiligste plek voor een generatie vredelievende retro-hippies
New Blood: de toevoeging van o.a. Rosario Dawson en Zoey Deutch
Commentaar: van en met regisseur Ruben Fleischer
Rules For Making A Zombiemovie: welke regels en mensen zijn nodig?

NieuwsFilm

meest populair