Netflix kondigt enorm veel films aan voor 2020 - Deel 2

Netflix kondigt enorm veel films aan voor 2020 - Deel 2

Een flinke waslijst Netflix Originals dit jaar.

In 2019 lanceerde Netflix een aantal grote eigen films met The Irishman, Marriage Story, Dolemite Is My Name, Velvet Buzzsaw en eind december nog The Two Popes. Ook in 2020 verschijnen er heel wat Netflix Originals op Netflix.

De streamingdienst heeft nu een complete lijst onthuld met hun grootste titels voor 2020. Op Twitter plaatste Netflix een was lijst met films die dit jaar gaan verschijnen, inclusief heel wat details. "Er staat ons een jaar films te wachten! We hebben al veel van deze films genoemd, maar hier is een handige lijst van alle films die dit jaar naar Netflix komen ... tot nu toe." luidt de intro.

De 2020 Netflix-films die zijn aangekondigd - deel 2
Hieronder het vervolg van het overzicht van de films die zijn aangekondigd, inclusief de belangrijkste details.


EUROVISION

Regie: David Dobkin | Acteurs: Will Ferrell, Björn Hlynur Haraldsson, Rachel McAdams, Dan Stevens, Pierce Brosnan

Wanneer de talentvolle muzikanten Lars en Sigrit de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen bij 's werelds grootste songcompetitie, hebben ze eindelijk de kans om te bewijzen dat elke droom een droom is die het waard is om voor te vechten.


A FALL FROM GRACE

Regie: Tyler Perry | Acteurs: Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb, Cicely Tyson

Een thriller waarin de ontmoedigde Grace een nieuwe romance start en ontdekt dat haar relatie vol geheimen zit en dat haar kwetsbare kant snel gewelddadig wordt.


TIGERTAIL

Regie: Alan Yang | Acteurs: John Cho, Kunjue Li, Christine Ko, Hayden Szeto

Dit is een verhaal over een Taiwanese fabrieksarbeider die zijn thuisland verlaat om kansen te zoeken in Amerika. Daar heeft hij moeite om verbinding te vinden terwijl hij wel een evenwicht vindt tussen familie en nieuwe verantwoordelijkheden.


THE WILLOUGHBYS

Regie: Kris Pearn, Cory Evans | Acteurs (stemmen): Jane Krakowski, Maya Rudolph, Martin Short, Ricky Gervais

In deze animatiefilm zijn de Willoughby-kinderen ervan overtuigd dat ze beter af zijn door zichzelf groot te brengen. Ze bedenken een stiekem plan om hun zelfzuchtige ouders op vakantie te sturen. De broers en zussen beleven vervolgens hun eigen avontuur om de ware betekenis van familie te achterhalen.


THE KISSING BOOTH 2

Regie: Vince Marcello | Acteurs: Joey King, Molly Ringwald, Jacob Elordi, Taylor Perez

Elle en Noah hadden net de meest romantische zomer ooit, maar terwijl hij op weg gaat naar Harvard jongleert Elle met een langeafstandsrelatie, de sollicitaties van haar beste vriend Lee en de vriendschap met haar nieuwe klasgenoot Marco.


THE HALF OF IT

Regie: Alice Wu | Acteurs: Leah Lewis, Enrique Murciano, Becky Ann Baker, Collin Chou

De verlegen, heteroseksuele student Ellie wordt ingehuurd door de lieve maar onduidelijke Paul die hulp nodig heeft bij het versieren naar het populairste meisje op school. Maar hun nieuwe en onwaarschijnlijke vriendschap wordt lastig als Ellie ontdekt dat ze gevoelens voor hetzelfde meisje heeft.


I'M THINKING OF ENDING THINGS

Regie: Charlie Kaufman | Acteurs: Jesse Plemons, Jessie Buckley, Toni Collette, David Thewlis

Een roadtrip wordt een verwrongen mix van voelbare spanning, psychische kwetsbaarheid en pure terreur.


ALL THE BRIGHT PLACES

Regie: Brett Haley | Acteurs: Elle Fanning, Justice Smith

Brett Haley's verfilming van de roman van Jennifer Niven vertelt het verhaal van Violet Markey en Theodore Finch die elkaar ontmoeten en elkaars leven voor altijd veranderen.


DICK JOHNSON IS DEAD

Regie: Kirsten Johnson | Acteurs: Leah Lewis, Enrique Murciano, Becky Ann Baker, Collin Chou

In dit inventieve portret zoekt Kirsten Johnson een manier om haar 86-jarige vader voor altijd in leven te houden door fantasieën over de dood en het leven daarna. Samen confronteren vader en dochter de grote onvermijdelijkheid die ons allemaal wacht.


Deel 1 | Deel 2 | Deel 3


NieuwsFilm

meest populair