Netflix kondigt enorm veel films aan voor 2020 [deel 1]

Netflix kondigt enorm veel films aan voor 2020 [deel 1]

Een flinke waslijst Netflix Originals dit jaar.

In 2019 lanceerde Netflix een aantal grote eigen films met The Irishman, Marriage Story, Dolemite Is My Name, Velvet Buzzsaw en eind december nog The Two Popes. Ook in 2020 verschijnen er heel wat Netflix Originals.

De streamingreus heeft nu een lijst onthuld met hun grootste titels voor 2020. Op Twitter plaatste Netflix een waslijst met films die dit jaar gaan verschijnen, inclusief heel wat details. "Er staat ons een jaar films te wachten! We hebben al veel van deze films genoemd, maar hier is een handige lijst van alle films die dit jaar naar Netflix komen ... tot nu toe." luidt de intro.



De 2020 Netflix-films die zijn aangekondigd
Hieronder een snel overzicht van de films die zijn aangekondigd, inclusief de belangrijkste details.


THE OLD GUARD

Regie: Gina Prince-Bythewood | Acteurs: Charlize Theron, Kiki Layne

Een groep van onsterfelijke huurlingen die moeten vechten om hun team bij elkaar te houden wanneer ze het bestaan van een nieuwe onsterfelijke ontdekken en hun buitengewone vaardigheden worden blootgelegd.


MISS AMERICANA

Regie: Lana Wilson | Acteurs: Taylor Swift

Een blik in het leven van een van de meest iconische artiesten van onze tijd, terwijl ze leert haar rol niet alleen als songwriter en performer te omarmen, maar ook als een vrouw die de volledige kracht van haar stem gebruikt.


MANK

Regie: David Fincher | Acteurs: Gary Oldman, Amanda Seyfried, Charles Dance, Lily Collins

Een film over de schrijver van Citizen Kane.


UNCORKED

Regie: Prentice Penny | Acteurs: Mamoudou Athie, Courtney B. Vance, Niecy Nash

Elia moet zijn droom om een meestersommelier te worden in evenwicht houden met de verwachtingen van zijn vader dat hij de Memphis BBQ-evenement van de familie voortzet.


HILLBILLY ELEGY

Regie: Ron Howard | Acteurs: Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso

Een bewerking van de gelijknamige memoires van J.D. Vance, een moderne verkenning van de American Dream over drie generaties van een familie uit de Appalachen.


DA 5 BLOODS

Regie: Spike Lee | Acteurs: Chadwick Boseman, Paul Walter Hauser, Norm Lewis, Delroy Lindo, Jonathan Majors

Vier Afro-Amerikaanse dierenartsen die terugkeren naar Vietnam, op zoek naar de overblijfselen van hun gestorven ploegleider en de belofte van begraven schatten.


THE BOYS IN THE BAND

Regie: Joe Mantello | Acteurs: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells.

Verfilming van het toneelstuk die een groep homovrienden volgt die zich herenigen om een van hun verjaardagen te vieren. Wanneer een kamergenoot onuitgenodigd verschijnt, wordt de avond in beroering gebracht.


TO ALL THE BOYS: P.S. I LOVE YOU

Regie: Michael Fimognari | Acteurs: Lana Condor, Noah Centineo

Lara Jean en Peter hebben net hun liefde officieel bekend gemaakt, als een andere persoon van een van haar liefdesbrieven in beeld verschijnt.


THE LAST THING HE WANTED

Regie: Joan Didion | Acteurs: Anne Hathaway

Een verfilming van een boek van Dee Rees over een journaliste die de draad van haar eigen verhaal verliest wanneer een boodschap ontvangt en haar onderdeel maakt van iets waar ze mee wilt afrekenen.



Deel 1 | Deel 2 | Deel 3


NieuwsFilm

meest populair