Netflix onthult maar liefst 29 nieuwe films!

Netflix onthult maar liefst 29 nieuwe films!

Een flinke waslijst eigen Netflix-films dit jaar.

De afgelopen dagen zagen we al twee keer een overzicht van Netflix Originals die dit jaar op de streamingdienst verschijnen. Hieronder de laatste elf films.

Deel 3: De Netflix-films die voor 2020 zijn aangekondigd
Hieronder het vervolg van het overzicht van de films die zijn aangekondigd, inclusief de belangrijkste details.

REBECCA

Regie: Ben Wheatley | Acteurs: Lily James, Armie Hammer

Een verfilming van de roman van Daphne du Maurier (al door Hitchcock in 1940 verfilmd) volgt een pas getrouwde jonge vrouw die moet opboksen tegen de dode eerste vrouw van haar man, de mysterieuze Rebecca.


THE PLATFORM

Regie: Galder Gaztelu-Urrutia | Acteurs: David Desola, Pedro Rivero

In een toekomstige dystopie kijken gevangenen in verticaal gestapelde cellen hongerig toe terwijl voedsel van bovenaf wordt uitgedeeld - de bovenste lagen wordt gevoed, maar zijn laten de onderste vraatzuchtig en geradicaliseerd achter.


SERGIO

Regie: Greg Barker | Acteurs: Wagner Moura, Ana de Armas

Een drama over het leven van top VN-diplomaat Sergio Vieira de Mello gedurende de chaotische nasleep van de Amerikaanse invasie in Irak, tijdens de meest verraderlijke missie van zijn carrière.


OVER THE MOON

Regie: Glen Keane | Acteurs (stemmen): onbekend

Een muzikaal animatie-avontuur over een meisje dat een raket bouwt om naar de maan te reizen om haar vader te bewijzen dat er echt een legendarische 'Moon Goddess' bestaat.


COFFEE & KAREEM

Regie: Michael Dowse | Acteurs: Ed Helms, Taraji P. Henson

Een agent van Detroit werkt met tegenzin samen met de 11-jarige zoon van zijn vriendin om zijn naam te wissen en de meest meedogenloze crimineel van de stad neer te halen.


THE PROM

Regie: Ryan Murphy | Acteurs: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman

Een verhaal van een lesbische tiener die de grote danswedstrijd met haar vriendin niet mag bijwonen. Het onrecht veramelt een groep van Broadway-excentriekelingen om af te dalen naar het kleine stadje in Indiana om terug te vechten.


CRIP CAMP

Regie: Nicole Newnham, Jim LeBrecht | Acteurs: Onbekend

Na Woodstock in de jaren '70 bloeide een revolutie op in een vervallen zomerkamp voor tieners met een handicap. Het doet hun leven transformeren en zet aan tot een beweging. Een docu.


SPENSER CONFIDENTIAL

Regie: Peter Berg | Acteurs: Mark Wahlberg, Winston Duke

De ex-agent Spenser trekt in bij Hawk, een aspirant-MMA-vechter met een strafblad. Tussen het sporten door veranderen de beschuldigingen over en weer in vertrouwen en werken ze samen om een dubbele moord op te lossen.


OUT OF THE FIRE

Regie: Sam Hargrave | Acteurs: Chris Hemsworth, David Harbour

In deze actiethriller is Tyler Rake een onbevreesde huurling die niets te verliezen heeft wanneer zijn vaardigheden worden gevraagd om de ontvoerde zoon van een gevangengenomen internationale misdaadheer te redden.


LOST GIRLS

Regie: Liz Garbus | Acteurs: Amy Ryan

Inactiviteit van de politie drijft Mari Gilbert om de verdwijning van haar dochter te onderzoeken. Mari's zoektocht naar de 'gated community' waar Shannan voor het laatst werd gezien, vestigt de aandacht door meer dab een dozijn vermoorde sekswerkers.


JINGLE JANGLE

Regie: David E. Talbert | Acteurs: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Madelen Mills star

een muzikaal verhaal van een verwarde speelgoedmaker, zijn kleindochter en een magische uitvinding.


Deel 1 | Deel 2 | Deel 3


NieuwsFilm

meest populair