Video

Nieuwe trailer Marvel-film 'The New Mutants'!

Vanaf april draait deze X-Men film in de bioscoop.

door Bram de Groot om 15:10 in Video
Op 13 oktober 2017 zette 20th Century Fox de eerste trailer online voor The New Mutants van regisseur Josh Boone, bekend van de succesvolle Young Adult-film The Fault in Our Stars uit 2014. Nu zie je hieronder een compleet nieuwe trailer!

Oorspronkelijk moest The New Mutants nog voor X-Men: Dark Phoenix in de bioscoop verschijnen, maar net als deze laatste X-Men sagafilm werd de losstaande X-Men horrorfilm The New Mutants flink vertraagd, met vermoedelijk de aankoop van Fox door Disney als grootste oorzaak. Nu staat The New Mutants gepland voor 8 april dit jaar.


Jonge mutanten vs Demon Bear
In The New Mutants ontmoeten we een groep jonge mutanten, bestaande uit Anya Taylor-Joy als Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams als Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton als Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga als Roberto da Costa / Sunspot en Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage. De duivelse schurk Demon Bear is degene die hen het meeste zou bedreigen.

Alice Braga speelt Dr. Cecilia Reyes, de mentor van de groep jongelingen die pas net met hun superkrachten in aanraking zijn gekomen. Ze hebben nog geen controle over hun bijzondere mogelijkheden en daarom zitten ze in hechtenis. En dit niet alleen om de mensen buiten te beschermen, maar ook omdat de mutanten een vreemd en ontvlambaar groepje is.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Maisie Williams ziet er jong uit

Ang3l

Avatar

Ik heb hier best wel zin in. Ondanks wisselende kwaliteit nog steeds fan van de X-MEN verhaallijnen, en Magik is fantastisch.

Decepticon

Avatar

Ziet er echt goed en interessant uit, net zoals de vorige trailer.
Ik heb echt zin om deze film in de bios te kijken.

Mav Damian

Avatar

Wat is dit! Luidruchtige scènes dat eng moet zijn met waarschijnlijk als laatste akte een 13 in een dozijn eindgevecht! Dat is wat ik nu verwacht!
Alleen Anya Taylor-Joy als Magik ben ik benieuwd naar.

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "Maisie Williams ziet er jong uit"
Nee hoor, dat is deepfake.

Colruiter

Avatar

Waarschijnlijk de eerste X-film waar ze werken met de samenstelling van het team zoals het in de comics was... hadden ze veel meer moeten doen...

Robbepost

Avatar

Leuk om je een keer op het witte doek te zien Sunspot!

BillySavastano

Avatar

Eej lekker hoor, gaat ie toch nog komen?! Waar is Sunspot? Haha

Monojaxx

Avatar

Let maar op, dit wordt een flop????

Frietgezicht

Avatar

@ Mav, idd wat jij zegt. Trailer lijkt goed want het snelle beelden. Slechte dialogen, actie-scenes enz vallen niet op, wat beelden bij elkaar geraapt(net als Fantastic Four toen wat door mensen door de trailer ook gingen bekijken) kan een op een goede film lijken. Jij en velen zien dat het niks is, decepticon en anderen trappen erin.

ridjieddo

Avatar

Ik word een beetje moe van al die mensen die nu opeens pro Anya Taylor Joy als Magik zijn. Ik was de eerste!!

Ruudog

Avatar

@Greenhornet
In 2017 al gefilmd dus paar jaar geleden

Ronin75

Avatar

Wat een domme trailer. Idioot gegil bij zogenaamd enge scènes. Zit hier niet op te wachten.

NieuwsFilm

meest populair