Nieuwe trailer Marvel-film 'The New Mutants'!

Vanaf april draait deze X-Men film in de bioscoop.

Op 13 oktober 2017 zette 20th Century Fox de eerste trailer online voor The New Mutants van regisseur Josh Boone, bekend van de succesvolle Young Adult-film The Fault in Our Stars uit 2014. Nu zie je hieronder een compleet nieuwe trailer!

Oorspronkelijk moest The New Mutants nog voor X-Men: Dark Phoenix in de bioscoop verschijnen, maar net als deze laatste X-Men sagafilm werd de losstaande X-Men horrorfilm The New Mutants flink vertraagd, met vermoedelijk de aankoop van Fox door Disney als grootste oorzaak. Nu staat The New Mutants gepland voor 8 april dit jaar.


Jonge mutanten vs Demon Bear
In The New Mutants ontmoeten we een groep jonge mutanten, bestaande uit Anya Taylor-Joy als Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams als Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton als Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga als Roberto da Costa / Sunspot en Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage. De duivelse schurk Demon Bear is degene die hen het meeste zou bedreigen.

Alice Braga speelt Dr. Cecilia Reyes, de mentor van de groep jongelingen die pas net met hun superkrachten in aanraking zijn gekomen. Ze hebben nog geen controle over hun bijzondere mogelijkheden en daarom zitten ze in hechtenis. En dit niet alleen om de mensen buiten te beschermen, maar ook omdat de mutanten een vreemd en ontvlambaar groepje is.

NieuwsFilm

meest populair