Is dit de eerste blik op Bruce Wayne, The Penguin en Catwoman in 'The Batman'?

Is dit de eerste blik op Bruce Wayne, The Penguin en Catwoman in 'The Batman'?

Het is allemaal nog wat vaag; maar het zou zomaar kunnen.

In 2021 verschijnt de DC-film The Batman in de wereldwijde bioscoopzalen. Schrijver en regisseur Matt Reeves heeft lang gewerkt aan het scenario en heeft nu de opnames aangevangen in Londen. En mogelijk zien we op de foto's hieronder een eerste indruk op Bruce Wayne en The Penguin. Ook is er een tipje van de sluier opgelicht over (het haar van) Catwoman.

Bruce Wayne
Hieronder zie je een aantal foto's vanaf de set van The Batman. Het is onduidelijk, maar menigeen denkt dat we op de onderstaande foto's een eerste blik krijgen op Robert Pattinsons Bruce Wayne, uiteraard ook Batman, die op een motor zit.

Tweet verwijderd

The Penguin
De opnames in Londen hebben ook wat vage foto's opgeleverd waarop volgens fans een vage blik te zien is van Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin. Het kan ook gewoon iemand zijn met een paraplu... De rol wordt gespeeld door Colin Farrell, dit is ondertussen bevestigd door Reeves.

Tweet verwijderd

Catwoman
Hieronder zie je een foto van actrice Zoë Kravitz. Zij zal in The Batman te zien zijn als Selina Kyle / Catwoman. Op basis van haar kapsel kan aangenomen worden dat ze snel de opnames start.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair