Video

Trailer griezelfilm 'Camp Cold Brook' van o.a. 'Gremlins'-regisseur Joe Dante

Over een tv-crew die gaat kijken bij een verlaten zomerkamp waar tientallen jaren eerder een massamoord heeft plaatsgevonden.

door Jan-Peter Rook om 06:44 in Video
De bovennatuurlijke griezelfilm Camp Cold Brook gaat over een paranormale tv-crew die gaat kijken bij een verlaten zomerkamp waar tientallen jaren eerder een massamoord heeft plaatsgevonden. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken.


Chad Michael Murray (House of Wax, 2005) speelt reality tv-producent en presentator Jack Wilson, die in een moeilijk situatie zit aangezien zijn show op het punt staat gecanceld te worden. Om dit te voorkomen besluiten hij en zijn producent Angela (Danielle Harris) om hun volgende aflevering op te nemen bij het legendarische Camp Cold Brook, waar twintig jaar geleden meerdere mensen op vreselijke wijze om het leven zijn gebracht. Het begint als een doodnormale aflevering, maar de tv-crew komt er al snel achter dat ze beter hadden kunnen wegblijven.

Bekende naam
Joe Dante, de man achter beide Gremlins-delen, staat op de rol als uitvoerend producent. De regie staat op naam van Andy Palmer, die je zou kunnen kennen van de horrorkomedie The Funhouse Massacre (2015) met Robert Englund.

Camp Cold Brook, waarin ook Michael Eric Reid, Courtney Gains en Candice De Visser te zien zijn, is vanaf 14 februari te zien in de VS. Over een Nederlandse release is niets bekend.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Ik blijf er maar in trappen.... Maar Dante blijkt alleen producent. En dat is ook om maar wat publiek te lokken

Psycho-M

Avatar

Met Screamqueeen Danielle Harris niet te vergeten.
Maar goed, ziet er uit als een straight to dvd/vod.

Blockbuster

Avatar

Joe Dante is één van mijn favoriete regisseurs in het horror/fantasy genre. Mijn Top 10 (genre/cijfer):

1 Gremlins (horror/9)
2 Innerspace (fantasy/8)
3 The Howling (horror/8)
4 Gremlins 2 (horror/8)
5 Small Soldiers (fantasy/8)
6 The Hole (horror/8)
7 The Burbs (horror/7)
8 Explorers (fantasy/7)
9 Looney Tunes Back In Action (fantasy/7)
10 Piranha (horror/7)

NieuwsFilm

meest populair