Trailer griezelfilm 'Camp Cold Brook' van o.a. 'Gremlins'-regisseur Joe Dante

Trailer griezelfilm 'Camp Cold Brook' van o.a. 'Gremlins'-regisseur Joe Dante

Over een tv-crew die gaat kijken bij een verlaten zomerkamp waar tientallen jaren eerder een massamoord heeft plaatsgevonden.

De bovennatuurlijke griezelfilm Camp Cold Brook gaat over een paranormale tv-crew die gaat kijken bij een verlaten zomerkamp waar tientallen jaren eerder een massamoord heeft plaatsgevonden. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken.


Chad Michael Murray (House of Wax, 2005) speelt reality tv-producent en presentator Jack Wilson, die in een moeilijk situatie zit aangezien zijn show op het punt staat gecanceld te worden. Om dit te voorkomen besluiten hij en zijn producent Angela (Danielle Harris) om hun volgende aflevering op te nemen bij het legendarische Camp Cold Brook, waar twintig jaar geleden meerdere mensen op vreselijke wijze om het leven zijn gebracht. Het begint als een doodnormale aflevering, maar de tv-crew komt er al snel achter dat ze beter hadden kunnen wegblijven.

Bekende naam
Joe Dante, de man achter beide Gremlins-delen, staat op de rol als uitvoerend producent. De regie staat op naam van Andy Palmer, die je zou kunnen kennen van de horrorkomedie The Funhouse Massacre (2015) met Robert Englund.

Camp Cold Brook, waarin ook Michael Eric Reid, Courtney Gains en Candice De Visser te zien zijn, is vanaf 14 februari te zien in de VS. Over een Nederlandse release is niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair