Gedrag van Joaquin Phoenix was absurd tijdens 'Joker'-opnames

Gedrag van Joaquin Phoenix was absurd tijdens 'Joker'-opnames

Joaquin Phoenix maakte geen vrienden tijdens de opnames.

In februari worden de jaarlijkse Oscars weer uitgereikt en de kans is groot dat Joaquin Phoenix naar huis gaat met de Oscar voor Beste mannelijke hoofdrol. Hij won afgelopen zondag de Golden Globe voor zijn aandeel in Joker en hij is nog genomineerd voor een BAFTA en een Screen Actors Guild Award.

De acteur staat al niet bekend als de meest makkelijke acteur om mee samen te werken. Volgens de website Next Best Picture was het een ramp om met Phoenix de Joker-film op te nemen. Dit is wat de website schrijft over zijn gedrag op de set van regisseur Todd Phillips:


"Een van de belangrijkste aandachtspunten was het moeilijke samenwerken met Phoenix. Hij wilde aanvankelijk zijn eigen make-up en haar doen, en het make-up team van de film moest daarom tot een compromis met hem komen. Bovendien hield hij er blijkbaar niet van om vaak aangeraakt te worden. Hij verloor 50 pond voor de film en hij was vaak 'hongerig'.

Hij liep midden tijdens haarverf-sessies weg en verdween vanaf de set tussen de opnames in, dus de crew had een moeilijke tijd om hem te vinden voor het bijwerken van zijn make-up. Het vasthouden van de continuïteit was zo'n moeilijke taak dat de persoon die hiervoor verantwoordelijk was daadwerkelijk vertrok bij de film. Het team zou Phoenix omkopen met crackers om hem stil te houden, aangezien hij anders zo weinig zou eten."





NieuwsFilm

meest populair