Nieuwe gadget Dabby combineert al je favoriete streamingdiensten

Benieuwd wat er waar te zien valt? Check dan Dabby.

Je hebt natuurlijk een hele zwik websites die je vertellen welke content je op welke streamingdienst kan vinden. Maar soms is het moeilijk om de bomen door het bos te zien en wil je gewoon meteen beginnen met kijken. Op dat laatste spelen de makers van Dabby in.

Dabby is tijdens de CES2020 gelanceerd en combineert al je streamingdiensten. Je schaft het apparaat (in feite niet meer dan een tablet) aan en logt op al je streamingdiensten in. Vervolgens kan je via Dabby al die diensten tegelijk doorzoeken en desgewenst content afspelen. Ook kan je die content casten naar bijvoorbeeld je televisie.

Oerwoud aan mogelijkheden
Het aantal streamingdiensten neemt in rap tempo toe. Waar het ooit begon met Netflix, werkt nu zo'n beetje elk zichzelf respecterend entertainmentbedrijf aan een eigen dienst. Disney en Apple kwamen vorig jaar met hun eigen diensten, en Amazon speelt ook al een tijdje mee.

En er zit veel meer aan te komen. Zo komt Warner Bros. met HBO Max en wil ook Comcast meedoen met Peacock. Daarmee komen er dus steeds meer diensten uit en is het steeds moeilijker om nog gewoon te vinden wat je wil kijken. Zou jij Dabby aanschaffen?

NieuwsFilm

meest populair