Eerste trailer Spidey-film 'Morbius the Living Vampire' aanstaande!

Eerste trailer Spidey-film 'Morbius the Living Vampire' aanstaande!

Nog maar een weekje.

De trailer voor Morbius the Living Vampire heeft een rating gekregen. Daarmee is de kans groot dat de film van Sony binnenkort een eerste trailer krijgt. In de film speelt acteur Jared Leto de titelrol en is hij te zien als de vampier uit het Spider-Man universum.

Volgens Trailer-Track is de eerste trailer net iets langer dan 2,5 minuut. De trailer heeft een rating gekregen van Alberta Film Ratings en is er daarmee klaar voor om binnenkort aan de wereld onthuld te worden. De verwachting is dat de trailer tegelijk met Bad Boys for Life speelt en iets daarvoor op het internet komt te staan.

Opvallende keuze
De film maakt deel uit van het filmuniversum dat Sony met Venom lanceerde. De bedoeling is om er een groots filmuniversum van te maken en dit is de tweede film in dat universum. Commercieel gezien is het een opvallende keuze, omdat weinig mensen echt bekend zijn met vampier Morbius.

Daarom zal Sony dan ook de komende tijd veel geld en tijd en energie steken in de marketing voor de film. Er is ook een minder grote ster, Leto doet het bij het grote publiek iets minder dan Tom Hardy die te zien was als Venom.

NieuwsFilm

meest populair