Algemeen

FilmTotaal en SerieTotaal zoeken nieuwsredacteuren

Heb je interesse neem dan contact op!

door FilmTotaal om 09:05 in Algemeen
Voor FilmTotaal en SerieTotaal zoeken wij nieuwe redacteuren die mee kunnen schrijven aan het nieuws. Als je interesse hebt stuur dan 2 proefstukjes in voor 20 januari.

Als redacteur van FT/ST draai je mee in een team. Je wordt ingeroosterd op vaste dagen met een vast aantal berichten zodat je in altijd weet waar je aan toe bent. Je werkt onafhankelijk vanuit thuis met je eigen computer.

Wij zijn niet direct op zoek naar 'broodschrijvers'. Onze sites werken al jaar en dag met enthousiaste liefhebbers en opkomende talenten die op zoek zijn naar een podium en ervaring. Dat betekent geenszins dat we niet betalen want je ontvangt als redacteur een vergoeding per artikel. Schrijven voor onze sites kan bijvoorbeeld voor (media)studenten een leuke en ontspannen bijverdienste zijn. De proefperiode is een maand en reken in eerst instantie op enkele tientallen artikelen per maand. Bij goed functioneren bieden we je ook de mogelijkheid om interviews te doen, festivals te verslaan of setvisits te doen.

Let op: we zijn op zoek naar redacteuren voor het nieuws niet naar recensisten.

Onze ideale kandidaat:

- Heeft al enige ervaring met schrijven voor internet;
- Volgt het actuele film- en serienieuws op de voet;
- Heeft affiniteit met onze doelgroep en nieuwsselectie;
- Kan vlot (door)schrijven maar blijft rustig en accuraat;
- Is flexibel en bereid 's avonds, 's ochtends en op feestdagen te schrijven.

Verschillende nieuwscategorieën

Op zowel FilmTotaal als SerieTotaal kunnen we het nieuws grofweg indelen in een viertal nieuwscategorieën; Film, Serie, Celebrity en Streaming. Mocht je voor ons willen gaan schrijven geef dan in je motivatie het volgende aan.

1. Je hebt interesse om te schrijven voor alle nieuwscategorieën.
2. Je wilt specifiek schrijven voor 1 (of misschien 2) van deze nieuwscategorieën.

Enthousiast geworden? E-mail dan je CV, motivatie en twee actuele artikelen (minimaal 200 woorden) uiterlijk 20 januari 2020 naar nieuwsposter[at]filmtotaal.nl

NieuwsFilm

meest populair