Is dat wel Taylor Swift die we zien in de geflopte musical 'Cats'?

Is dat wel Taylor Swift die we zien in de geflopte musical 'Cats'?

Ondanks de beperkte schermtijd moest er een body double komen opdraven.

De musical Cats blijft de gemoederen bezig houden. De gekraakte film stevent af op een miljoenenverlies. Al sinds de trailer uitkwam, zijn mensen in de ban van de bizarre mensachtige katten. Dankzij de bovenstaande promotiefoto leek het alsof zangeres Taylor Swift een prominente rol zou hebben. Dat viel uiteindelijk tegen. In slechts twee scènes was ze te zien. En nu blijkt dat ze zelfs daar hulp bij nodig had.

Voor één van die scènes werd namelijk gebruik gemaakt van een body double. Model Annabelle Strutt speelde de rol van Bombalurina op de set. Pas achteraf werd het gezicht van Taylor Swift over dat van haar invalster gemonteerd. Het is niet ongebruikelijk om een body double in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren om acteurs te ontzien als ze toch niet duidelijk in beeld zijn. Maar voor een scène van dit kaliber zien we dat toch niet vaak.

Trots
Strutt zit er allerminst mee dat haar gezicht niet te zien is in het eindproduct. Ze heeft enorm genoten van de opnames en de samenwerking met sterren als Idris Elba en Judi Dench. Ze is dan ook trots op het eindresultaat.



NieuwsFilm

meest populair