De duizelingwekkende stunts van Tom Cruise in 'Top Gun: Maverick'

Het wordt net een Mission: Impossible-film.

Het is bekend dat acteur Tom Cruise graag zijn stunts zelf doet en dit kwam hem vaker duur te staan. Zo maakte hij een enorme smakkerd tijdens de opnames voor Mission: Impossible - Fallout die in 2018 verscheen en voor zijn volgende film haalde hij weer duizelingwekkende capriolen uit.

Aankomende zomer is de waaghals te zien in Top Gun: Maverick en daarin zit hij zelf achter de knuppel van een verschillende vliegtuigen, al heeft hij niet de papieren voor de F/A-18. Check hieronder een nieuwe video waarin Cruise alles doet wat hem wordt toegestaan.


Zoals Cruise in de video zegt werkten ze samen met de beste straaljagerpiloten van de wereld. In de cockpits zitten maar liefst zes IMAX-camera's om de vlucht zo goed mogelijk in beeld te brengen, met Cruise maar ook de andere acteurs. De beelden met de acteurs blijken gefilmd in andere toestellen, en visuele effecten doen de rest.

Vanaf 16 juni in de Nederlandse bioscoop!
Top Gun: Maverick van regisseur Joseph Kosinski (Oblivion, 2013) en producent Jerry Bruckheimer heeft ook rollen voor Val Kilmer, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Miles Teller en Ed Harris. Vanaf 16 juni 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair