David Ayer weigerde regie 'Suicide Squad 2' & geeft update over vervolg 'Bright'

Op een van zijn films maakt hij een vervolg, op de andere niet.

David Ayer's Suicide Squad mag dan wel een succes zijn geweest aan de box-office, de film wist filmcritici en bioscoopgangers niet te overtuigen. Ondanks het feit dat er grote namen in te zien waren zoals o.a. Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto, was het geheel een teleurstelling. Toch komt er een sequel/reboot, The Suicide Squad. Nu laat Ayer weten dat hij werd teruggevraagd voor de regie van het vervolg.

Ayer was recentelijk aanwezig op de Television Critics Association om zijn nieuwe serie Deputy te promoten. Daar werd hem ook een vraag gesteld over The Suicide Squad en of hij erbij betrokken is. Ayer zei toen: ''Ik werd gevraagd om het vervolg te regisseren, maar ik besloot het niet te doen. Ik ben echter wel een grote fan van blockbusters en superheldenfilms, dus misschien dat ik er in de toekomst nog eentje maak''. Uiteindelijk ging de regie dus naar James Gunn, die ook al een paar nieuwe gezichten heeft gevonden zoals John Cena en Idris Elba.

Bright 2
Wel werkt Ayer aan een vervolg op de 2017 film Bright. Ook deze werd niet al te best onthaald, maar werd wel miljoenen keren op Netflix bekeken. Niet zo heel gek dus dat een vervolg erop snel werd aangekondigd. We hebben er de laatste maanden echter bijzonder weinig over gehoord, maar nu had de regisseur toch een paar hoopgevende woorden: ''We werken er op dit moment aan, dus hopelijk kunnen we er snel aan beginnen. Het is een hele rijke wereld, dus we willen het allemaal zo goed mogelijk in elkaar zetten''.

NieuwsFilm

meest populair