Regisseur DC-film 'The New Gods' luistert naar fans bij castingkeuzes

Regisseur DC-film 'The New Gods' luistert naar fans bij castingkeuzes

Ava DuVernay werkt momenteel aan het script van de epische DC-film.

Ava DuVernay, de regisseur van DC-film The New Gods, heeft onthuld dat ze naar fans zal luisteren wanneer ze begint met het casten van acteurs om de hoofdpersonages te spelen. Ze deed deze onthulling via haar Twitter-account. Deze post kun je hieronder bekijken.





DuVernay's betrokkenheid bij The New Gods werd in 2018 aangekondigd, rond de tijd dat haar film in de bioscopen draaide. Daarna richtte ze zich op , de miniseries die in de laatste maanden werd bedolven onder nominaties en prijzen.

In mei 2019 werd daarnaast aangekondigd dat stripschrijver Tom King door DuVernay werd ingehuurd om het script mede te schrijven. Daarna hebben we maar weinig vernomen over de film.

Luisteren naar de fans
Via Twitter gaf DuVernay een korte update over de huidige stand van zaken rondom de film. Buiten het feit dat ze nog steeds samen met King aan het script werkt, biechtte ze op dat ze leest en luistert naar de castingsuggesties die fans online hebben gegeven. Er is verder nog niks bekend over de cast, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Een aantal suggesties die zijn gedaan zijn o.a. Oscar Isaac voor de rol van Mister Miracle en Gwendoline Christie als Big Barda.

Er is overigens nog geen releasedatum aangekondigd voor , maar zodra het script is afgerond zal dat waarschijnlijk snel gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair