Disney rekent 'The New Mutants' tot het Marvel Cinematic Universe

Disney rekent 'The New Mutants' tot het Marvel Cinematic Universe

Disney maakt foutje door te veronderstellen dat de X-Men solofilm een MCU-film is.

Met een wereldwijde opbrengst van ruim 22,5 miljard dollar is het 23-delige Marvel Cinematic Universe veruit de succesvolste franchise die Hollywood kent. Eigenaar Walt Disney is sinds kort ook de baas over de X-Men filmreeks, met 12 films goed voor 6 miljard dollar, en lijkt nu een beetje de draad kwijt als het gaat over welke film nu in welke reeks thuishoort.

Volgens een nieuwsbrief van Disney voor de D23-fanclub zou de film The New Mutants zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe. Daarmee zouden mutanten dus wel heel snel in het MCU geïntroduceerd worden. In de nieuwsbrief staat: "Er is een serieus pakkende nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, en deze verschijnt via een samenwerking tussen Twentieth Century Fox en Marvel Entertainment..."

Disney zet fout recht
Ondertussen heeft Disney de fout rechtgezet. De opmerkingen dat de film afspeelt in het Marvel Cinematic Universe is verwijderd en de synopsis luidt: The New Mutants is een originele horror-thriller die zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis, waar een groep jonge mutanten wordt vastgehouden voor psychiatrische monitoring. Wanneer er vreemde situaties plaatsvinden, worden zowel hun nieuwe mutantencapaciteiten als hun vriendschappen getest terwijl ze vechten om te proberen om levend te blijven


Deze week verschenen:
Compleet nieuwe trailer The New Mutants!


Naar verluidt hebben er geen ingrijpende reshoots plaatsgevonden voor The New Mutants die al in april 2018 moest verschijnen, dus de kans lijkt bijzonder klein dat de film van Josh Boone uiteindelijk alsnog onderdeel wordt van het MCU. Vanaf 8 april in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair