Zingt Beyoncé de titelsong van Bond 25 'No Time To Die'?

Eén kiekje op social media en de speculatie barst los.

Volgens de Beehive (= diehard fans van Beyoncé) kan het haast niet meer misgaan. Hun idool neemt de nieuwe titelsong van Cary Fukunaga's Bond 25, oftewel No Time To Die, voor haar rekening!

De zangeres (38) was onlangs aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globes en op haar Instagram is nu een foto gespot waarop zij een Martini drinkt, uiteraard het bekende favorietje drankje van geheim agent 007.

Dit nodigde uit om de ene na de andere theorie erop los te laten, maar voor velen is deze hint genoeg. Tenslotte kwam er ook nog een vergelijking uit 2016. Toen postte Beyoncé een foto waarop zij aan een citroen ruikt om de release van haar album Lemonade te promoten.


Het drinken van de Martini kan dus 2 dingen betekenen: Of haar volgende album draagt deze naam of zij gaat daadwerkelijk de titelsong van Daniel Craig's laatste avontuur inzingen. En gezien de aankomende release op 2 april, is dat nog niet eens zo'n hele gekke gedachte.

Academy Award
Hiermee zou ze dan in de voetsporen treden van o.a. Adele en Sam Smith die zelfs een Oscar wonnen met hun versies van 'Skyfall' en 'Writing's On The Wall'. Dit befaamde gouden beeldje ontbreekt nog in de prijzenkast van Beyoncé, dus een uitgelezen kans! Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair