Populaire game 'Destiny' krijgt mogelijk een eigen film

Alles is mogelijk!

Destiny is een uiterst populaire game. En hoewel Hollywood niet de beste staat van dienst heeft als het op gameverfilmingen aankomt, horen we nu dat er overwogen wordt om van Destiny een filmreeks te maken.

Robbie Stevens, creatief directeur van gamemaker Bungie, vertelt tijdens een interview dat de spellenfabrikant momenteel dezelfde aanpak voor het maken van nieuwe seizoenen van de serie hanteert, die televisieproducenten ook hanteren. Momenteel zijn games weer helemaal hot om te verfilmen (denk aan Showtime met Halo en Netflix met boekverfilming The Witcher, waar ook populaire games van zijn), dus waarom Destiny niet?

Alles is mogelijk
Dat lijkt ook Bungie te denken. Stevens: "Alles is mogelijk. Een van de grote voordelen van het feit dat Bungie volledig eigenaar is van Destiny, is dat we alle keuzes kunnen maken die we willen maken, wanneer we denken dat ze goed zijn. Meer dan dat kan ik er niet over zeggen."

Precies dat laatste is natuurlijk interessant. Dat hint ernaar dat er in elk geval over nagedacht wordt. Wat vind jij van de mogelijkheid van een Destiny-film? Zou je er zin in hebben?

NieuwsFilm

meest populair