Gerucht: 'Star Wars: Knights of the Old Republic' wordt verfilmd

Gerucht: 'Star Wars: Knights of the Old Republic' wordt verfilmd

Fandomwire stelt dat we eindelijk een film en serie krijgen!

Het gerucht gaat al langer dat Disney en Lucasfilm werken aan een film rond Knights of the Old Republic. Dat is een van de meest populaire en geliefde games uit de franchise en zou nu dus mogelijk verfilmd worden in een behoorlijk ambitieus project.

Er zijn de afgelopen tijd een paar zaadjes geplant uit KOTOR. Zo weten we nu dat Revan canon is. De beroemde Sith Lord komt voor in de game en zijn bestaan in het canon is onlangs door Lucasfilm bevestigd. Eén van de Sith Trooper bataljons in Star Wars: The Rise of Skywalker was namelijk het Revan-bataljon.

De game
De game is alweer bijna twee decennia geleden uitgebracht en stamt uit 2003. De speler is een man met Force-krachten en een behoorlijk ernstig geval van geheugenverlies. Hij moet, in een tijd vierduizend jaar voor de gebeurtenissen in de Skywalker-saga op onderzoek uit en legt meteen een grote samenzwering bloot.

Die game zou nu dus mogelijk verfilmd worden. Eerder ging het gerucht dat David Benioff en D.B. Weiss dit zouden doen, maar zij stapten op als regisseurs en schrijvers van een Star Wars-project.

NieuwsFilm

meest populair