Volledig nieuwe trailer 'Black Widow' met Scarlett Johansson!

Volledig nieuwe trailer 'Black Widow' met Scarlett Johansson!

Marvel Studios' eerste film in Phase 4.

Waar de DC-film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van Warner Bros. het doet met de slechterik Black Mask van Ewan McGregor komt Marvel Studios' Black Widow met de gemaskerde Taskmaster.

Waar de beelden van de schurk in de eerste trailer voor de Marvel-film nog wisselend werden ontvangen, zijn de nieuwe scènes van Taskmaster minimaal een stuk opvallender. Ook met een nieuwe blik op het masker van de Marvel-slechterik met schild.

Special Look Trailer
Hieronder zie je een zogenaamde special look trailer voor de film van regisseur Cate Shortland, bekend van de films Berlin Syndrome en Lore.


Veel nieuwe personages
Naast dat Scarlett Johanssons Black Widow de Taskmaster, gespeeld door een nog onbekende acteur, tegen het lijf loopt, ontmoet ze ook een flink aantal van haar oude kameraden. Denk hierbij aan Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (Rachel Weisz) en Yelena Belova (Florence Pugh).

De 24e film in het Marvel Cinematic Universe en de eerste in Phase 4 verschijnt op 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair