Video

Zoetsappige trailer 'I Still Believe' met - wie kent haar nog? - Shania Twain

Vanaf 30 april in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 10:34 in Video
De nieuwe film I Still Believe vertelt het waargebeurde verhaal van de christelijke rockster Jeremy Camp en zijn weg naar liefde en verlies en het besef dat er altijd hoop is. Lionsgate heeft een nieuwe trailer online gezet en deze is hieronder te bekijken.


De film is geïnspireerd door het echte liefdesverhaal van Jeremy Camp en z'n eerste vrouw Melissa Lynn Henning-Camp. Jeremy, gespeeld door K.J. Apa (Riverdale), is een Grammy-genomineerde singer-songwriter die al meer dan 5 miljoen albums heeft verkocht. Hij krijgt te maken met liefde en verlies en ondervindt dat je nooit de hoop moet opgeven, hoe tragisch het allemaal ook is en hoe erg je geloof ook wordt getest.

De rest van de cast bestaat uit muzikante Shania Twain als Terry Camp, Britt Robertson (Tomorrowland, 2015) als Melissa Henning en Gary Sinise (Criminal Minds: Beyond Borders) als Tom Camp. De biopic is afkomstig van regisseurs Andrew en Jon Erwin. Laatstgenoemde schreef het scenario samen met Jon Gunn.

I Still Believe draait vanaf 30 april in de Nederlandse bioscopen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Lijkt me een mooie film als je Christelijk bent

Frietgezicht

Avatar

Your Still the One is een mooi nummertje. Maar als een vriend binnenkwam zette je snel Dr Dre aan. In die tijd wilde ik graag eens samen met haar een mooi nummertje maken.

De film lijkt mij nog zoetsappiger dan dat nummer. No thanks.

NieuwsFilm

meest populair