Gaat Ezra Millers 'Flash' samenwerken met 'The Flash' van Grant Gustin?

Gaat Ezra Millers 'Flash' samenwerken met 'The Flash' van Grant Gustin?

Een surprise die met veel gejuich werd ontvangen.

Een aangename verrassing gisteravond voor kijkers die de crossover-serie Crisis On Infinite Earths volgen, want in de voorlaatste episode was er een bijzondere ontmoeting tussen 2 'bliksemsnelle' helden.

In de megamengelmoes van DC (waarbij zo'n beetje alle helden uit hun eigen series bij elkaar worden gegooid) kwamen de beide huidige Flashes elkaar tegen. De Barry Allen van Grant Gustin stuitte op de Barry Allen van Ezra Miller. Dit was tevens de eerste keer dat een belangrijk DCEU-karakter interactie heeft gehad met diens tegenhanger van televisie.

Flashpoint
Hoewel fans online door het dolle heen zijn om Miller eindelijk weer in het kostuum te zien, roept de cameo ook de nodige vragen op. Want was het gewoon een leuke toegift of betekent dit opeens dat we Gustin in de solofilm over het personage gaan zien in een alternatieve tijdlijn?

Gezien de eerder genoemde Flashpoint-verhaallijn zou dit natuurlijk zomaar kunnen. In 2021 krijgen we van regisseur Andy Muschietti het antwoord! Kijk hieronder het fragment van de bijzondere ontmoeting:


En voor de mensen die nu denken dat de opname met Miller elders apart voor een green screen is gemaakt, heeft Twitter ook een antwoord klaar:

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair