Verrassend goede ontvangst 'Bad Boys for Life'!

Verrassend goede ontvangst 'Bad Boys for Life'!

Klaarblijkelijk het beste deel van de drie.

In 1995 debuteerde regisseur Michael Bay met de actiekomedie Bad Boys. In 2003 volgde een grootser opgezet vervolg, maar deze werd nog matiger ontvangen dan het eerste deel. Nu is er Bad Boys for Life en deze wordt zeer goed ontvangen. Dit blijkt uit de eerste recensies die online staan!

De derde Bad Boys met opnieuw rollen voor Will Smith en Martin Lawrence is na 36 getelde recensies prima 'fresh' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 78%, met een 6.31 / 10 als gemiddelde beoordeling. De 'Critics Consensus':


"Boordevol actie en met een dubbele portie leidende charisma blaast Bad Boys for Life deze lang slapende franchise nieuw leven in."


Ode aan de jaren 90
"Een retro-affaire op maat gemaakt voor degenen die dol waren op de actiefilms van de jaren negentig," schrijft Brian Truitt van USA Today en Jordan Hoffman van Guardian meldt het volgende: "Ondanks dat Bad Boys for Life een behoorlijk dwaas verhaal, generieke actie, voorspelbare plotmomenten, idiote dialoog en verwerpelijke politiek biedt, heb ik mij nog steeds goed vermaakt."

Beste van de drie
En Todd McCarthy van The Hollywood Reporter: "Zeker de beste van de drie; het heeft zowaar een hart, of hoe je dat ook mag noemen in deze gigantische, doldwaze industriële business." En Bilge Ebiri van New York Magazine/Vulture ziet graag een vierde: "Over het algemeen is Bad Boys for Life waarschijnlijk een snelle hap, maar deze eindigt zo goed dat ik me nu niet helemaal verzet tegen het idee van een vierde Bad Boys."

Maar ook mindere geluiden
"De stank van wanhoop is zo sterk dat het elk frame doordringt en zelfs door de meest afgeleide kijkers moeilijk te missen zou moeten zijn," aldus James Berardinelli van ReelViews in een soort van mooie negatieve omschrijving.

Bilall Fallah en Adil El Arbi's Bad Boys for Life is vanaf 23 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair