Algemeen

'Punisher'-acteur Jon Bernthal naast Will Smith in 'King Richard'

De film laat zien hoe coach Rick Macci de jonge zusjes Venus en Serena Williams opleidt tot prof-tennissers.

door Zilko Tarici om 09:07 in Algemeen
Deadline weet vandaag te melden dat Jon Bernthal (The Punisher, Le Mans '66, The Walking Dead) te zien zal zijn als Rick Macci, de coach van Venus en Serena Williams, in Warner Bros-film King Richard. Hij zal te zien zijn naast Will Smith, die vader Richard Williams speelt.

Macci is de beroemde tenniscoach die een deal sloot met Richard Williams om diens dochters te trainen. Hij nam de meiden op jonge leeftijd onder zijn hoede en zag onmiddellijk potentie in hun kunnen. Naast de zusjes Williams, trainde Macci ook tennis-sterren als Marta Sharapova en Andy Roddick.

Oscars in het verschiet?
Naast Bernthal en Smith zien we in King Richard ook Saniyya Sidney en Demi Singleton als de jonge Venus en Serena. Aunjanue Ellis speelt op haar beurt de rol van moeder Brandi Williams.

Het is nog onduidelijk wanneer we King Richard precies kunnen verwachten. Het zou ons echter niet verbazen als dit al eind dit jaar is, gezien het feit dat de film duidelijk hoopt mee te dingen bij de Oscars in 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

Geen idee of dat wat voor hem is, ik ken die tenniscoach niet.... het allerliefst zie ik hem weer als Punisher, maar dan op het grote scherm in een MCU film... samen met Spidey of zo...

Master Of Films

Avatar

Punisher met Spidey wordt PG-13. Dat kan je Punisher toch niet aandoen, ook niet voor zijn volwassen publiek. Je gaat immers ook niet Pennywise laten opdraven in Sesamstraat oid Smiley face

Punisher weer met Daredevil en dan heb je weer een R-Rated team up. Smiley face

Sparrow_LW

Avatar

daar heb je een punt....

GreenHornet

Avatar

Hij was geen makkelijke coach ik weet zeker dat hij deze rol wel aan kan. Echt een klootzak spelen en meisjes compleet kapot te maken om de top te halen.

NieuwsFilm

meest populair