Algemeen

Derde 'Spider-Man' opnieuw buiten Amerika

Na Far From Home gaat Spider-Man opnieuw de grens over.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Waar Spider-Man in de comics vaak in Queens te zien is, lijkt hij in het Marvel Cinematic Universe het avontuur ook veel buiten New York te zoeken. In Spider-Man: Far From Home dook Tom Hollands Spinneman zelfs op in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk. In de derde film bezoekt hij opnieuw locaties buiten Amerika.

De vermoedelijk laatste, nog titelloze Spider-Man film die Sony en Marvel samen maken wordt vanaf juli opgenomen. De opnames vinden volgens Comicbook onder meer plaats in Atlanta, New York, Los Angeles en IJsland. Opvallend is dat ook Thor: The Dark World uit 2013 ook deels is opgenomen in IJsland. Wat Spider-Man in IJsland moet, blijft voorlopig een vraag.

Wat wordt het verhaal?
Er zijn geruchten dat Kraven the Hunter de slechterik wordt en nog steeds bestaat er de kans dat Jake Gyllenhaals Mysterio opnieuw opduikt, aangezien er wordt verondersteld dat hij zijn dood in deel twee in scène heeft gezet.

Voor Homecoming 3 keert regisseur Jon Watts opnieuw terug en van Jacob Batalon (Ned) en Zendaya (Michelle "MJ" Jones) wordt hetzelfde verwacht. Een verschijningsdatum is er al: 16 juli 2021!

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Ben ik de enige die de Spider-Man films met Tom Holland erg teleurstellend vindt? Het is wel heel erg luchtig en kinderlijk allemaal.

kokosnoot

Avatar

@McGraig Met Tobey was het allemaal wat dichter bij de strip en serieuzer. Ik vind beide leuk al mag er ook wel iets minder luchtigs door heen waaien. Dus dat Tom en zijn Spiderman groeien als personen zou ik zeker welkom heten en miss iets minder kinderlijk. Erg teleurstellend is voor mij erg sterk uitgedrukt. Maar besef dat deze versie Disney veeeeeeel beter uitkomt qua publiek en verkoop kaartjes.

Sparrow_LW

Avatar

ook ik hoop dat ze spidey en peter wat volwassener maken, maar van de naam Kraven wordt ik toch lichtelijk enthousiast... vond ik in de comics altijd een gave villain....

Civilian Supreme

Avatar

Weer een schoolreisje?
Vind Tom Holland echt top als Parker/Spiderman maar het is echt jammer dat de films inderdaad zo luchtig en kinderlijk zijn. Kom op zeg, mag wel iets meer durf in zitten, straks zijn we eindelijk van die schooljaren af en dan zul je zien dat hij er mee kapt.
Kunnen ze weer overnieuw beginnen.

PRIME

Avatar

Hij is natuurlijk op de vlucht, dat zal de voornaamste reden zijn.
Kraven The Hunter zou echt gaaf zijn, zeker als hij in enige vorm Spider-Man gaat opjagen om hem als trofee tentoon te stellen.

Popcultuurfreak

Avatar

Ik snap dat de arcs van Tobey erg goed zijn. Maar als ze uncle Ben voor de derde keer neerschoten en weer een green goblin tevoorschijn zou duiken of een doc ock zou iedereen het een rip off noemen.
De MCU spiderman was praktisch geforceerd om een andere kant op te gaan. Ook al is deze spiderman meer een tiener, kan het juist ook betekenen dat hij meer ruimte heeft om te groeien. Mysterio en Vulture waren daarbij ook echt fantastisch. En Holland heeft een meer mondspuwende en actieve Spiderman persoonlijkheid vergeleken Tobey. En daarbij is hij ook geen ongeloofwaardige nerd die eruit ziet als een skater f**kboi zoals Garfield.
Maar ik ben het wel eens dat het langzaam tijd wordt voor deze Spiderman om op te groeien en wat meer donkere thema's mag hebben. Daar wordt wel naar gehint met Kraven en Scorpion. Ook was die illusie scene van Mysterio ook absoluut zo'n intens donker moment.
En mensen mogen de locaties beter lezen. De meeste zijn Amerikaans. Dus het kan ook zo zijn dat Peter Parker op de vlucht is van iemand en moet onder duiken. Helemaal geen schoolreisje dus. Daarbij heb je vaak dat de villain een lab heeft in een ander land met zo'n soort van introductie scene.

McKelly

Avatar

Spider-man hoort thuis in New York. Aan het einde van FFH was eindelijk dat gevoel er een beetje. Hoop niet dat ze hier nu weer afstand van gaan nemen. We zullen zien!

DrPeper

Avatar

Schoolreis gaan ze niet doen... Been there Done that.
Ik denk een tripje van Peter en MJ, thats all.

Appie Asbak

Avatar

@MCKelly: eens! Een minder gecompliceerd verhaal! Gewoon Spidey die het aan de stok krijgt met Vulture, Rhino, dr Octopus. Allemaal in New York!

Goku32

Avatar

Ja natuurlijk heeft hij het in cene gezet in deel 2. Come on dat is niet zo moeilijk om te snappen

Goku32

Avatar

Kokosnoot, deel 3 was zo een slechte film met toby als spiderman. Deel 1 en 2 waren goeie films. Waar deel 2 een top film is beste ook. Maar ik vind deel 3 zo een slechte film waar hij het gelijk verkloot had als spiderman.

San187

Avatar

Tot nu toe gaat het de goede kant op.spider-man:homecoming en far from home gaan met deze tijd mee.persoonlijk hoop ik wel dat er meer dan 3 films komen,zodat je spider-man kan zien opgroeien en volwassenen worden als in de comics. En dat de verhalen ook grimmiger en duisterder worden.
Daarbij vind ik Kraven wel wat vroeg,hij past meer in een verfilming van "the last hunt" na een verfilming van de symbiote costume story.
Maar goed,wij zullen zien hoe het zich ontwikkelt

Civilian Supreme

Avatar

^ eens, veel te vroeg voor Kraven!
Introduceer ook iemand als Vermin bijvoorbeeld.

Sunspot

Avatar

@McGraig

Zei ik altijd al, had meer g roei verwacht bij nu.

Vind Tom Holland ook niet echt Spiderman soms, mist gewoon iets.

Daarom ben ik ook blij dat Sony hem nog heeft, hij zal tegen Morbius/VEnom en zo wel moeten groeien straks.

Zie graag multiverse!

Sunspot

Avatar

@boven

Kraven veel te vroeg idd, serieus hard te vroeg.

Maar genoeg anderen.

Sunspot

Avatar

@Goku32

VAlt ook wel mee hoor, mooie film, laatst nog gekeken, gewoon goed, maar soms wat vaag, onnodig

Idd, Spiderman 2 beste nog steeds, zo goed!

NieuwsFilm