Derde 'Spider-Man' opnieuw buiten Amerika

Na Far From Home gaat Spider-Man opnieuw de grens over.

Waar Spider-Man in de comics vaak in Queens te zien is, lijkt hij in het Marvel Cinematic Universe het avontuur ook veel buiten New York te zoeken. In Spider-Man: Far From Home dook Tom Hollands Spinneman zelfs op in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk. In de derde film bezoekt hij opnieuw locaties buiten Amerika.

De vermoedelijk laatste, nog titelloze Spider-Man film die Sony en Marvel samen maken wordt vanaf juli opgenomen. De opnames vinden volgens Comicbook onder meer plaats in Atlanta, New York, Los Angeles en IJsland. Opvallend is dat ook Thor: The Dark World uit 2013 ook deels is opgenomen in IJsland. Wat Spider-Man in IJsland moet, blijft voorlopig een vraag.

Wat wordt het verhaal?
Er zijn geruchten dat Kraven the Hunter de slechterik wordt en nog steeds bestaat er de kans dat Jake Gyllenhaals Mysterio opnieuw opduikt, aangezien er wordt verondersteld dat hij zijn dood in deel twee in scène heeft gezet.

Voor Homecoming 3 keert regisseur Jon Watts opnieuw terug en van Jacob Batalon (Ned) en Zendaya (Michelle "MJ" Jones) wordt hetzelfde verwacht. Een verschijningsdatum is er al: 16 juli 2021!

NieuwsFilm

meest populair