Video

Komische trailer 'The Lovebirds'!

Van de regisseur en met de hoofdrolspeler van 'The Big Sick' (2017).

door Jan-Peter Rook om 10:25 in Video
De nieuwe komedie The Lovebirds, van de regisseur van de hit The Big Sick uit 2017, gaat over een jong stel dat onopzettelijk onderdeel wordt van een bizar mysterie vol moord en levensgevaarlijke situaties. De eerste trailer en poster staan hieronder, dus oordeel zelf of dit iets voor jou is.


Kumail Nanjiani, die ook al de hoofdrol speelde in The Big Sick, speelt samen met Issa Rae een stel: Jibran en Leilani. Ze ervaren een allesbepalend moment in hun relatie wanneer ze tijdens een avondje uit onopzettelijk worden meegezogen in een levensgevaarlijk mysterie.

Extreem en hilarisch
Terwijl ze hun namen proberen te zuiveren, komen ze van de ene extreme en hilarische situatie in de andere terecht en moeten ze erachter zien te komen hoe ze - net als hun relatie - de avond levend door kunnen komen.

De rest van de cast bestaat uit Paul Sparks, Anna Camp, Kyle Bornheimer en Moses Storm. The Lovebirds, geregisseerd door Michael Showalter en met een scenario van Aaron Abrams en Brendan Gall, draait vanaf 30 april in de Nederlandse bioscopen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair