Video

Fijne trailer 'The Night Clerk' met Tye Sheridan (X-Men) en Ana de Armas (Knives Out)

Originele misdaadfilm bevat ook rollen voor Helen Hunt en John Leguizamo

door Jan-Peter Rook om 11:35 in Video
Het nieuwe misdaaddrama The Night Clerk gaat over een autistische jongeman die gebruikmaakt van geheime bewakingscamera's om het gedrag van mensen op te nemen en zo aan zijn sociale vaardigheden te werken. De trailer is hieronder te bekijken.


Tye Sheridan, bekend van de laatste twee X-Men-films en Ready Player One (2018), speelt Bart Bromley, die naast autistisch ook nog eens heel erg intelligent is. Hij werkt als een bediende bij een hotel en besluit aan zijn sociale skills te gaan werken door mensen in de gaten te houden via geheime bewakingscamera's in de hotelkamers.

Geheimzinnig
Op een dag is Bart tijdens werk getuige van een moord in een van de kamers. Hij weet niet wat hij met deze informatie moet doen en zijn geheimzinnige gedrag zorgt ervoor dat hij in de ogen van de hoofdrechercheur wordt gezien als verdachte nummer één.

Naast Sheridan bestaat de cast uit Helen Hunt, Ana de Armas en John Leguizamo. The Night Clerk, een film van schrijver en regisseur Michael Cristofer, draait vanaf 21 februari in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Idris

Avatar

Doet denken aan de Netflix-documentaire 'Voyeur'.

NieuwsFilm

meest populair