Netflix

De films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Een handig overzicht van de nieuwe toevoegingen van deze week.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we vier nieuwe films die Netflix deze week heeft toegevoegd uit.

Warcraft (2016)
Regie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, e.a.
Het vreedzame koninkrijk Azeroth wordt bedreigd door een horde Orks uit een door hen kaalgeplunderde dimensie. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, komen daardoor recht tegenover elkaar te staan en moeten vechten voor de redding van hun eigen toekomst.

The Founder (2016)
Regie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De optimistische verkoper Ray Kroc is niet bepaald succesvol. In een klein stadje ontdekt hij de hamburgertent van de gebroeders McDonald's. Direct komt Kroc met een revolutionair plan: hij wil de zaak uitbouwen tot wereldwijde fastfoodketen. Maar daarvoor moet hij wel eerst de broers zien te overtuigen.

Quien a hierro mata (2019)
Regie: Paco Plaza | Cast: Luis Tosar, Xan Cejudo, Ismael Martínez, e.a.
De ernstig zieke kartelbaas Antonio Padín wordt ontslagen uit de gevangenis. Mario, een charmante verpleegkundige, wordt aangesteld als zijn verzorger. Mario worstelt met zijn professionele plicht, want de drugsbaron blijkt ook zijn leven dramatisch te hebben beïnvloed.

A Fall From Grace (2020)
Regie: Tyler Perry | Cast: Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb, e.a.
Grace Walters wordt door haar man verlaten voor een minnares. Wanneer haar nieuwe vlam ook een wolf in schaapskleren blijkt, draait ze volledig door. Grace wordt beschuldigd van moord. De onervaren advocate Jasmine wordt haar bondgenoot en is vastberaden om te achterhalen of Grace daadwerkelijk achter de moord op haar tweede echtgenoot zit.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Nou het kan niet op Smiley face

Dimix

Avatar

wat mij betreft niet veel soeps

Timothy

Avatar

Ik vond Luis Tosar in Celda 211 briljant, dus ik ga Quien a hierro mata absoluut een kans geven.

MARQ242

Avatar

Een tijdje geleden Warcraft gezien. Ik was ziek zwak en misselijk perfect voor een zo'n nobrainer... Maar ik moet zeggen dat ik hem stiekem toch best leuk vond!

John Wayne

Avatar

The Founder is echt de moeite waard. Een uitstekende rol van Michael Keaton.
De rest kan me niet boeien.

MikeyMo

Avatar

The Founder is wel een goede film

badboyspot

Avatar

a fall of grace is goeie onverwachte Einde

Goku32

Avatar

Zitten leuke films tussen

McKelly

Avatar

Toevallig warcraft onlangs gezien. Mag van mij best een vervolg komen (staat volgens mij niet meer in de planning ivm tegenvallende resultaten). Werd in de film wel sterk naar gehint.

Kitty70

Avatar

‘Daar zitten soms wat mooie films tussen en soms wat minder mooie’.

Mogen we dit als kijken nog zelf even beslissen? Wat ik wel en niet mooi vind, is mijn persoonlijke smaak.

Spider-fan

Avatar

Gister Ares gekeken. De eerste Nederlandse horror-serie ooit gemaakt volgens mij, dus was heel benieuwd. Het enige eerdere dat ik me in Nederland kan herinneren, was een serie getiteld Het Bloed Kruipt (1985), maar dat was niet echt volledig horror, meer zoiets als Hitchcock Presents of Tales of the Unexpected - korte thrillers met soms een macabere inslag.
Ares is echt wel volledig horror, vind ik.

Ik ben wel vrij positief erover. Ik heb alles (bij elkaar zo'n vier uur) moeiteloos afgekeken zonder me te vervelen. Het is geen grootschalige serie, maar wel vrij stijlvol in beeld gebracht. Tempo ligt laag, maar er is een voortdurende duistere toon. Sounddesign, erg belangrijk voor horror, is behoorlijk goed.
Minpunt is het einde. Het is me niet duidelijk of dit een eenmalige serie is of dat er meer komt, maar het einde valt gewoon tegen. Je komt er wel achter wat er ongeveer aan de hand is, maar allemaal een beetje half alsof de makers het misschien ook niet helemaal precies wisten. De verschillende elementen vallen niet op een mooie of verrassende manier samen in de finale. Zo is er wel meer aan onlogische dingen op te merken, maar de algehele sfeer (erg belangrijk voor mij bij horror) beviel me erg goed.
Voorzichtige aanrader, waarschijnlijk alleen voor loyale horror-fans.

NieuwsFilm

meest populair