De films die Netflix deze week heeft toegevoegd

De films die Netflix deze week heeft toegevoegd

Een handig overzicht van de nieuwe toevoegingen van deze week.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we vier nieuwe films die Netflix deze week heeft toegevoegd uit.

Warcraft (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, e.a.
Het vreedzame koninkrijk Azeroth wordt bedreigd door een horde Orks uit een door hen kaalgeplunderde dimensie. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, komen daardoor recht tegenover elkaar te staan en moeten vechten voor de redding van hun eigen toekomst.

The Founder (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De optimistische verkoper Ray Kroc is niet bepaald succesvol. In een klein stadje ontdekt hij de hamburgertent van de gebroeders McDonald's. Direct komt Kroc met een revolutionair plan: hij wil de zaak uitbouwen tot wereldwijde fastfoodketen. Maar daarvoor moet hij wel eerst de broers zien te overtuigen.

Quien a hierro mata (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paco Plaza | Cast: Luis Tosar, Xan Cejudo, Ismael Martínez, e.a.
De ernstig zieke kartelbaas Antonio Padín wordt ontslagen uit de gevangenis. Mario, een charmante verpleegkundige, wordt aangesteld als zijn verzorger. Mario worstelt met zijn professionele plicht, want de drugsbaron blijkt ook zijn leven dramatisch te hebben beïnvloed.

A Fall From Grace (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Perry | Cast: Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb, e.a.
Grace Walters wordt door haar man verlaten voor een minnares. Wanneer haar nieuwe vlam ook een wolf in schaapskleren blijkt, draait ze volledig door. Grace wordt beschuldigd van moord. De onervaren advocate Jasmine wordt haar bondgenoot en is vastberaden om te achterhalen of Grace daadwerkelijk achter de moord op haar tweede echtgenoot zit.

NieuwsFilm

meest populair