Algemeen

Vervolg zenuwslopende horrorfilm 'Don't Breathe' krijgt een titel en regisseur

De spannende horrorthriller uit 2016.

door Bram de Groot om 13:06 in Algemeen
Alweer zo'n vier jaar geleden was de horrorthriller Don't Breathe van regisseur Fede Alvarez, ook bekend van films als Evil Dead en The Girl in the Spider's Web, veel indruk. Met acteur Stephen Lang als de psychopathische 'The Blind Man' werd er met een beperkt budget zo'n 160 miljoen dollar wereldwijd opgehaald.

Het tweede deel is al eventjes in de maak en nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat Don't Breathe 2 in april wordt opgenomen door Rodo Sayagues, co-schrijver van het eerste deel. Opnieuw schreef hij het script, ook weer met Álvarez.

Don't Breathe Again
De titel is Don't Breathe Again en in de film ontmoeten we opnieuw The Blind Man van Lang, enkele jaren na het eerste deel. Hij leeft een rustig leven, maar zijn verleden haalt hem in en hij wordt geconfronteerd met zijn gruwelen.

Een verschijningsdatum heeft Don't Breathe 2 van de debutant Sayagues nog niet, maar de kans is groot dat deze in 2021 in de bioscoop te zien is.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het eerste deel was best leuk maar geen film die je na dagen bij je blijft. Het tweede deel zal ook wel weer zo zijn.

ThysRomani

Avatar

Ik moet die eerste film nog steeds zien verdorie. Met dat in het achterhoofd uiteraard toch dit artikel lezen, inmiddels wetende dat ie het in ieder geval overleeft.

Maakt ook niet uit, ik ben fan van de man!

Sunspot

Avatar

Vond deel 1 niet veel aan

Goku32

Avatar

Ik vond deel 1 wel een vermakelijke horror thriller movie, hebt 2000 horror films en deze staat er tussen het is een goeie horror film

NieuwsFilm

meest populair