Algemeen

'Black Panther' regisseur wederom aan de slag met een strip-verfilming

Ryan Coogler tovert nogmaals getekende pagina's om tot levende beelden.

door Timothy van Damme om 07:15 in Algemeen
Sinds Ryan Coogler hoge ogen gooide met Black Panther kan hij kiezen uit tal van scripts voor zijn volgende project. Zijn keuze is gevallen op Bitter Root, eveneens een stripverfilming. Coogler zal de film produceren.

Bitter Root gaat over de familie Sangerye, een groep monsterjagers in het Harlem van de jaren twintig. Hun relatie is door de jaren heen verwaterd, maar ze zullen hun geschillen opzij moeten zetten. Er is namelijk een kwaadaardige entiteit opgestaan die de wereld wil vernietigen.

Black Panther II
De comic van Bitter Root verscheen voor het eerst in 2018, maar won in die korte tijd al een prestigieuze Eisner Award en een Ringo Award. De strip van Image Comics wordt geschreven door David F. Walker en Chuck Brown. Het tekenwerk is van Sanford Greene.

Op dit moment zijn nog geen acteurs aan de film verbonden. Een regisseur is ook nog niet aangesteld, maar daar zal Coogler het waarschijnlijk te druk voor hebben. Hij namelijk de komende tijd bezig met de voorbereidingen voor Black Panther II. Daarnaast gaat hij met zijn vaste acteur Michael B. Jordan aan de slag met dramafilm Wrong Answer.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair