Video

Trailer 'Radioactive' met Rosamund Pike (Gone Girl)

Over Marie Curie.

door Bram de Groot om 10:21 in Video
Al flink wat maanden staat onderstaande trailer voor de film Radioactive online. We plaatsten deze echter nog niet op FilmTotaal en nemen deze dan nu toch nog even mee. In de film speelt actrice Rosamund Pike (Gone Girl) de hoofdrol als Marie Curie a.k.a. Madame Curie.

Voor wie onbekend is met deze vrouw; Marie Curie was een pionier op het gebied van de radioactiviteit. Ze ontving zelfs twee Nobelprijzen en ontdekte de elementen polonium en radium.

In de film Radioactive van regisseur Marjane Satrapi, in 2007 genomineerd voor de animatiefilm Persepolis en regisseur van The Voices uit 2014, krijgen we een blik op het leven van deze historische naam.


Het is onbekend of de film ook in de Nederlandse bioscopen gaat draaien. Andere rollen zijn voor Anya Taylor-Joy, Sam Riley en Jonathan Aris.

Bovenstaande trailer staat dus al maanden online. In maart verschijnt de film in het Verenigd Koninkrijk en verleden jaar september debuteerde Radioactive al tijdens het Toronto International Film Festival.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

The Voices was wel een goeie donkere komedie film. Ach als ik de film eens voorbij zien komen op Netflix ofzo zal ik hem zeker eens checken.

Sunspot

Avatar

Hmmm, wil ik zeker zien

NieuwsFilm

meest populair