Celebrity

Ongemakkelijk: Brad Pitt grapt over ex-vrouw Jennifer Aniston bij awardshow

De acteur neemt zichzelf op de hak.

door FilmTotaal om 15:54 in Celebrity
Brad Pitt heeft dit seizoen al meerdere awards in ontvangst mogen nemen voor zijn rol als stuntman Cliff Booth in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. In zijn bedankspeeches is hij tot nu toe lekker op dreef. Terugkerend element? Zijn gefaalde liefdesleven.

Het koste Brad Pitt (56) niet veel moeite om zich in te leven in zijn personage Cliff Booth. Volgens de acteur lijkt hij namelijk erg op de stuntman. "Laten we eerlijk zijn, dit was geen gemakkelijke rol. Een vent die high wordt, zijn shirt uittrekt en niet op kan schieten met zijn vrouw", zegt Pitt met een dikke vette knipoog bij het in ontvangst nemen van een SAG-award. "Dat is wel héél vergezocht. Héél vergezocht".

Reactie vol in beeld
Pitt verwijst natuurlijk onder meer met zijn opmerking naar zijn turbulente liefdesleven. Zijn ex Jennifer Aniston zat ook in de zaal en werd natuurlijk even in beeld gebracht door de cameraman om haar reactie op te vangen. Gelukkig kunnen Pitt en Aniston het nog prima met elkaar vinden en de Friends-actrice kon dan ook wel gniffelen om de zelfspot van haar ex-geliefde.NieuwsFilm

meest populair