Trailer grote Netflix-film 'Spenser Confidential' met Mark Wahlberg

Trailer grote Netflix-film 'Spenser Confidential' met Mark Wahlberg

De nieuwe samenwerking met Peter Berg.

Netflix heeft de trailer online gezet voor één van de grote films die de streamingdienst dit jaar online zet. Spenser Confidential is een actiekomedie met Peter Berg en Mark Wahlberg. Het duo maakten de afgelopen jaren vier films samen, namelijk Lone Survivor (2013), Deepwater Horizon (2016), Patriots Day (2016) en Mile 22 (2018). In maart kan je Spenser Confidential op Netflix gaan streamen.

Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Wonderland' van Robert B. Parker en op het personage Spenser bedacht door Robert B. Parker. Naast Wahlberg zie je rollen van onder meer Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Cassie Ventura, Bokeem Woodbine, Marc Maron en Post Malone.


Vanaf 6 maart op Netflix
In deze nieuwe Netflix-film is Wahlberg de ex-politieagent Spenser die beter bekend staat om zijn problemen dan het oplossen van zaken. Hij komt net uit de gevangenis en wil Boston voorgoed verlaten. Maar voor hij dat doet wil hij nog zijn oude bokscoach en mentor Henry helpen met de veelbelovende amateur Hawk. Hij is een brutale, no-nonsense MMA-vechter.

Wanneer twee van Spensers voormalige collega's vermoord worden, werft hij Hawk en zijn ex-vriendin Cissy om hem te helpen de zaak te onderzoeken en de daders te pakken te krijgen. Vanaf 6 maart is Spenser Confidential te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair