Video

Trailer grote Netflix-film 'Spenser Confidential' met Mark Wahlberg

De nieuwe samenwerking met Peter Berg.

door Bram de Groot om 15:56 in Video
Netflix heeft de trailer online gezet voor één van de grote films die de streamingdienst dit jaar online zet. Spenser Confidential is een actiekomedie met Peter Berg en Mark Wahlberg. Het duo maakten de afgelopen jaren vier films samen, namelijk Lone Survivor (2013), Deepwater Horizon (2016), Patriots Day (2016) en Mile 22 (2018). In maart kan je Spenser Confidential op Netflix gaan streamen.

Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Wonderland' van Robert B. Parker en op het personage Spenser bedacht door Robert B. Parker. Naast Wahlberg zie je rollen van onder meer Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Cassie Ventura, Bokeem Woodbine, Marc Maron en Post Malone.


Vanaf 6 maart op Netflix
In deze nieuwe Netflix-film is Wahlberg de ex-politieagent Spenser die beter bekend staat om zijn problemen dan het oplossen van zaken. Hij komt net uit de gevangenis en wil Boston voorgoed verlaten. Maar voor hij dat doet wil hij nog zijn oude bokscoach en mentor Henry helpen met de veelbelovende amateur Hawk. Hij is een brutale, no-nonsense MMA-vechter.

Wanneer twee van Spensers voormalige collega's vermoord worden, werft hij Hawk en zijn ex-vriendin Cissy om hem te helpen de zaak te onderzoeken en de daders te pakken te krijgen. Vanaf 6 maart is Spenser Confidential te zien op Netflix.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reddevil85

Avatar

Zo jammer dat netflix geen films op dvd uitbrengt dit had ook weer een mooie toevoeging geweest in me collectie

Lewis

Avatar

Ik mis de typische Peter Berg style een beetje, nu doet de trailer me een beetje b achtig aan.

Santaro

Avatar

Lol reddevil, ik weet niet in welke dimensie jij bent blijven hangen maar dvd halo ???? &

Chrischzz

Avatar

Maar je kan hem gewoon downloaden straks uit de nieuwsgroepen en zelf op DVD branden.

Zelf een hoesje maken uitprinten.

David Mills

Avatar

Blijf mij verbazen dat er nog mensen zijn die dvd’s kopen (nog niet eens overgestapt op bluray) . Ben al een aantal jaren geleden overgestapt naar Itunes. Ik heb nog ongeveer 200 blurays en 300 dvd’s op zolder liggen, kijk ik nooit meer naar.

evilvermins

Avatar

wat is het voordeel van nieuwsgroepen ten opzichte van torrents?

NieuwsFilm

meest populair