Celebrity

'Aquaman'-ster Jason Momoa aan het armworstelen op een opmerkelijke plek

Het liep niet goed voor hem af.

door FilmTotaal om 12:16 in Celebrity
Als Aquaman heerst hij over de zeeën en dient hij het koninkrijk Atlantis, maar Jason Momoa is ook op het land een man van vele talenten. De in Hawaï geboren acteur geeft veel om het milieu en vecht elke dag voor de planeet. Echter weet hij ook dat de inwoners het niet altijd gemakkelijk hebben, in het bijzonder de zieke kinderen. Daarom ging de 40-jarige Momoa gisteren op bezoeken bij het UPMC kinderziekenhuis in Pittsburgh, Pennsylvania.

Zowel Momoa als het verpleeghuis plaatste diverse foto's en videobeelden online. Bekijk ze beneden. Uiteraard was het ziekenhuis ontzettend blij dat de acteur de patiënten en hun familie kwam verblijden, maar Momoa zelf was ook ondersteboven. Op Instagram schreef hij: "Het leukste aan Aquaman zijn is kinderen blij maken en liefde verspreiden."

Armworstelen
En dat is wat de Conan the Barbarian en Game of Thrones-acteur deed, hoewel hij ook stiekem reclame maakte voor zijn volgende film. Momoa beloofde een jonge patiënt, genaamd Joshua, dat hij de drietand van Aquaman mag hebben als hij de acteur kon verslaan met armpje drukken. De uitkomst was niet verrassend. "Nou, het blijkt dat Joshua een reisje naar de set heeft gescoord," aldus Momoa.

DC-helden
Het komt vaker voor dat acteurs en actrices, die bekend zijn vanwege hun superheldenrollen, zieke kinderen willen opvrolijken. Voor naaste collega's van Momoa geldt dat ook, waaronder Justice League-acteurs Ben Affleck en Gal Gadot. Na het uitkomen van Shazam! volgde hoofdrolspeler Zachary Levi eveneens de voorbeelden van zijn ambtgenoten op.NieuwsFilm

meest populair