Algemeen

Speelt Jared Harris (Chernobyl) Doctor Octopus in Marvel-film 'Morbius'?

De acteur reageert op het gerucht dat hij de bekende 'Spider-Man'-slechterik speelt.

door Jeffrey Kouters om 13:57 in Algemeen
Is Doctor Octopus, de kwaadaardige wetenschapper met grijpgrage tentakels, ook in Morbius te zien? Fans vermoeden na het zien van de eerste trailer voor Sony's vampierenfilm dat niemand minder dan Jared Harris (Chernobyl) de rol van de iconische Spider-Man-schurk speelt. Maar is dat waar? Harris geeft zelf het antwoord.


Speelt Jared Harris de rol van Marvel-slechterik Dr. Otto Octavius in Morbius? Harris was afgelopen zondag bij de Screen Actors Guild Awards en kreeg deze vraag letterlijk voorgeschoteld door filmvakblad Variety. "Nee", antwoordt Harris ontkennend. "Ik hou ervan dat de fans zoveel verbeelding hebben en ik vind het ook leuk om daarover na te denken, maar het antwoord is nee". Sony heeft verder nog niets bekendgemaakt over Harris' rol, dus wie weet.

Over Morbius
In Morbius verandert Dr. Michael Morbius (Jared Leto) - een wetenschapper die niet lang meer te leven heeft door een bloedziekte - zichzelf per ongeluk in een vampier. Ook Adria Arjona (Martine Bancroft), Matt Smith (Loxias Crown) en Tyrese Gibson (Simon Stroud) zijn in de film te zien. De regie is in handen van de Zweedse filmmaker Daniel Espinosa (Life).


Morbius zuigt vanaf 13 augustus het bloed van de Nederlandse bioscoopbezoekers op!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Zou zeker tof zijn. Geschikte kandidaat ook.

ajleppink

Avatar

Idd heeft het gezicht er wel na Smiley face

McKelly

Avatar

Goeie acteur, zou ik zeker niet erg vinden.

NieuwsFilm

meest populair