Speelt Jared Harris (Chernobyl) Doctor Octopus in Marvel-film 'Morbius'?

Speelt Jared Harris (Chernobyl) Doctor Octopus in Marvel-film 'Morbius'?

De acteur reageert op het gerucht dat hij de bekende 'Spider-Man'-slechterik speelt.

Is Doctor Octopus, de kwaadaardige wetenschapper met grijpgrage tentakels, ook in Morbius te zien? Fans vermoeden na het zien van de eerste trailer voor Sony's vampierenfilm dat niemand minder dan Jared Harris (Chernobyl) de rol van de iconische Spider-Man-schurk speelt. Maar is dat waar? Harris geeft zelf het antwoord.

Bekijk de afbeelding
Speelt Jared Harris de rol van Marvel-slechterik Dr. Otto Octavius in Morbius? Harris was afgelopen zondag bij de Screen Actors Guild Awards en kreeg deze vraag letterlijk voorgeschoteld door filmvakblad Variety. "Nee", antwoordt Harris ontkennend. "Ik hou ervan dat de fans zoveel verbeelding hebben en ik vind het ook leuk om daarover na te denken, maar het antwoord is nee". Sony heeft verder nog niets bekendgemaakt over Harris' rol, dus wie weet.

Over Morbius
In Morbius verandert Dr. Michael Morbius (Jared Leto) - een wetenschapper die niet lang meer te leven heeft door een bloedziekte - zichzelf per ongeluk in een vampier. Ook Adria Arjona (Martine Bancroft), Matt Smith (Loxias Crown) en Tyrese Gibson (Simon Stroud) zijn in de film te zien. De regie is in handen van de Zweedse filmmaker Daniel Espinosa (Life).


Morbius zuigt vanaf 13 augustus het bloed van de Nederlandse bioscoopbezoekers op!

NieuwsFilm

meest populair