Margot Robbie, Jamie Foxx, Christian Bale en Angelina Jolie overwegen een tripje naar 'Amsterdam'

Margot Robbie, Jamie Foxx, Christian Bale en Angelina Jolie overwegen een tripje naar 'Amsterdam'

De nieuwe van regisseur David O. Russell, bekend van films als 'The Fighter', 'Silver Linings Playbook' en 'American Hustle'.

De laatste film van regisseur David O. Russell, het drama Joy met Jennifer Lawrence, is alweer vijf jaar oud en het wordt tijd dat de beste man weer eens met iets nieuws komt. Hij is momenteel bezig met een nieuw project dat de werktitel Amsterdam draagt, en naast hoofdrolspeler Christian Bale heeft Russell nog drie zeer grote namen op het oog.

Zo zouden Margot Robbie, Jamie Foxx en Angelina Jolie alle drie in beeld zijn voor een rol in de film. Eerder werd Jennifer Lawrence nog genoemd als tegenspeelster van Bale, maar die sleutelrol lijkt nu naar Robbie te gaan. Foxx en Jolie, daarentegen, zijn in beeld voor een bijrol.

Meerdere projecten
Amsterdam is niet de enige film waarmee Russell bezig is. De regisseur, die veel succes had met films als The Fighter (2010), Silver Linings Playbook (2012) en American Hustle (2013), werkt ook aan een project met Robert De Niro, maar het zal nog wel een paar jaar duren voordat deze uitkomt.

De opnames van Amsterdam beginnen later dit jaar al, dus deze film zal vermoedelijk ergens in 2021 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair