Algemeen

Margot Robbie, Jamie Foxx, Christian Bale en Angelina Jolie overwegen een tripje naar 'Amsterdam'

De nieuwe van regisseur David O. Russell, bekend van films als 'The Fighter', 'Silver Linings Playbook' en 'American Hustle'.

door Jan-Peter Rook om 06:00 in Algemeen
De laatste film van regisseur David O. Russell, het drama Joy met Jennifer Lawrence, is alweer vijf jaar oud en het wordt tijd dat de beste man weer eens met iets nieuws komt. Hij is momenteel bezig met een nieuw project dat de werktitel Amsterdam draagt, en naast hoofdrolspeler Christian Bale heeft Russell nog drie zeer grote namen op het oog.

Zo zouden Margot Robbie, Jamie Foxx en Angelina Jolie alle drie in beeld zijn voor een rol in de film. Eerder werd Jennifer Lawrence nog genoemd als tegenspeelster van Bale, maar die sleutelrol lijkt nu naar Robbie te gaan. Foxx en Jolie, daarentegen, zijn in beeld voor een bijrol.

Meerdere projecten
Amsterdam is niet de enige film waarmee Russell bezig is. De regisseur, die veel succes had met films als The Fighter (2010), Silver Linings Playbook (2012) en American Hustle (2013), werkt ook aan een project met Robert De Niro, maar het zal nog wel een paar jaar duren voordat deze uitkomt.

De opnames van Amsterdam beginnen later dit jaar al, dus deze film zal vermoedelijk ergens in 2021 uitkomen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

De film kan zich ook in New York afspelen.
Amsterdam zegt niks.

David Mills

Avatar

& Greenhornet... New York is New Amsterdam maar deze werktitel kan wel verwarrend zijn vanwege de ziekenhuisserie New Amsterdam

NieuwsFilm

meest populair