Algemeen

Opnames Netflix-blockbuster 'Red Notice' met The Rock onderweg

Dwayne Johnson doet ook aan streaming.

door Bram de Groot om 07:14 in Algemeen
Hij was afgelopen jaren in de grootste blockbusters - denk aan de Jumanji en Fast & Furious-films - te zien en nu gaat Dwayne Johnson ook aan de slag voor Netflix. Hij speelt namelijk met Ryan Reynolds en Gal Gadot de hoofdrollen in de actiethriller Red Notice.

Oorspronkelijk zou de film door Universal Pictures uitgegeven worden, maar deze studio wilde geen akkoord geven op het productiebudget van zo'n 150 miljoen dollar. Netflix sprong in het gat en zorgde ervoor dat de blockbuster niet (grootschalig) in de bioscoopzalen verschijnt, maar wel via streaming.

Opnames gestart!
Nu zijn de opnames gestart en dit heeft The Rock gedeeld via Instagram. In de film speelt hij een INTERPOL-agent die wordt gezien als de beste speurder van de wereld. Gadot speelt 's werelds grootste kunstdief en Reynolds staat bekend als de grootste oplichter van de planeet.


Universal wilde de film eind 2020 in de bioscoop uitbrengen. Waarschijnlijk zet Netflix de film van Skyscraper en Central Intelligence-regisseur Rawson Marshall Thurber over een jaartje online.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Nu al zin in lekkere popcorn film.

Wollie1968

Avatar

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen weinig vertrouwen te hebben in de kwaliteit van de film. Op de Fast en furieus reeks en ( jumani ) heeft Johnston ) laten zien dat het er b acteur is die weinig goede films heeft gemaakt.

Master Of Films

Avatar

Wollie1968 "Op de Fast en furieus reeks en ( jumani ) heeft Johnston ) laten zien dat het er b acteur is die weinig goede films heeft gemaakt."
+1

Fighting with My Family is trouwens ook een goede film. Echter voor Dwayne Johnson was dat de meest makkelijke rol ooit. Dwayne "Candy Ass" Johnson speelt een cameo rol in Fighting with My Family als Dwayne "Candy Ass" Johnson.

Wil je echt zien hoe slecht Dwayne "Candy Ass" Johnson kan acteren dan is Southland Tales de moeite waard. Wanneer zijn karakter enorm nerveus is, beeld Dwayne "Candy Ass" Johnson zijn motorische tic uit. Onbedoeld is dat enorm grappig, terwijl Dwayne "Candy Ass" Johnson zo serieus acteert. Hij geeft Daniel Day-Lewis hiermee een run for his money Smiley face

Millys

Avatar

Here we go again...New upcoming Netflix M. from Dwayne...✌????

nooffencetaken

Avatar

In de laatste Jumanji werd vooral duidelijk hoe slecht Dwayne acteert. Het lukt hem gewoon niet om een ander type neer te zetten. Hij schreeuwt af en toe wat random en probeert constant met dezelfde trucjes grappig te zijn. Het werd vooral duidelijk dat er verschil in acteurs behoorlijk groot is toen Awkwafina, Danny DeVitona moest doen. Zij deed dit vlekkeloos

NieuwsFilm

meest populair