Opnames Netflix-blockbuster 'Red Notice' met The Rock onderweg

Opnames Netflix-blockbuster 'Red Notice' met The Rock onderweg

Dwayne Johnson doet ook aan streaming.

Hij was afgelopen jaren in de grootste blockbusters - denk aan de Jumanji en Fast & Furious-films - te zien en nu gaat Dwayne Johnson ook aan de slag voor Netflix. Hij speelt namelijk met Ryan Reynolds en Gal Gadot de hoofdrollen in de actiethriller Red Notice.

Oorspronkelijk zou de film door Universal Pictures uitgegeven worden, maar deze studio wilde geen akkoord geven op het productiebudget van zo'n 150 miljoen dollar. Netflix sprong in het gat en zorgde ervoor dat de blockbuster niet (grootschalig) in de bioscoopzalen verschijnt, maar wel via streaming.

Opnames gestart!
Nu zijn de opnames gestart en dit heeft The Rock gedeeld via Instagram. In de film speelt hij een INTERPOL-agent die wordt gezien als de beste speurder van de wereld. Gadot speelt 's werelds grootste kunstdief en Reynolds staat bekend als de grootste oplichter van de planeet.


Universal wilde de film eind 2020 in de bioscoop uitbrengen. Waarschijnlijk zet Netflix de film van Skyscraper en Central Intelligence-regisseur Rawson Marshall Thurber over een jaartje online.

NieuwsFilm

meest populair