Belgen moeten lang wachten op Disney+

Belgen moeten lang wachten op Disney+

Veel andere landen krijg juist sneller toegang

Als Nederlanders zijn we flink in de watten gelegd door Disney. Niet alleen kregen we in Nederland een paar maanden gratis toegang tot Disney+, ook is de content sinds de start een stuk uitgebreider dan bijvoorbeeld in de States.

Op dit moment hebben alleen de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Australië, Nieuw Zeeland en Puerto Rico toegang. Vanaf 24 maart wordt de toegang uitgebreid met andere landen en krijgen onder meer Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland toegang tot Disney+.

Maar nog geen België
Mogelijk een teleurstelling voor onze Belgische bezoekers is dat België pas in een volgende ronde aan de beurt is, samen met onder meer de Scandinavische landen en Portugal. Waarschijnlijk valt deze ronde in de zomer van 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. De kosten blijven in alle Europese landen gelijk, met 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. In het Verenigd Koninkrijk wordt er 5,99 pond per maand en 59,99 pond per jaar gevraagd.

Nog even geduld dus voor onze zuiderburen. Een troost is dat de echt opvallende nieuwe content pas laat in de zomer van 2020 verschijnt, met dit jaar twee Marvel-series en het tweede seizoen van The Mandalorian. Check meer over de series op Serietotaal.

NieuwsFilm

meest populair