Eerste posters superheldenfilm 'Bloodshot'!

Vin Diesel wordt de superheld met nanotechnologie.

Acteur Vin Diesel wordt na zijn Groot-stemrol in Guardians of the Galaxy Vol. 2 dan eindelijk ook een echte comic-superheld. In Bloodshot speelt hij het personage Ray Garrison die als de nietsontziende Bloodshot afrekent met alles wat slecht is.

De film is gebaseerd op de gelijknamige strip van Valiant Comics en Kevin VanHook, Don Perlin en Bob Layton en de regie lag in handen van Dave Wilson. Naast Diesel zijn er ook rollen voor onder meer Sam Heughan, Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen.

Twee eerste posters
We kregen al twee trailers te zien, maar nu zijn er ook de eerste affiches. De eerste is alleen met Diesels Bloodshot en daar is hij samen te zien met de personages van González en Heughan. Vanaf 12 maart in de Nederlandse bioscoopzalen!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Bloodshot ontmoeten we Ray Garrison. Hij is een soldaat die in actie wordt gedood en tot leven wordt gebracht als de superheld Bloodshot. Het bedrijf Rising Spirit Technologies stopt een leger van nanotechnologie in zijn bloed en daardoor is hij een niet te stoppen kracht doordat in staat is om onmiddellijk te genezen. Maar door het veranderen van zijn lichaam heeft het bedrijf ook invloed gehad op zijn gedachten en herinneringen.


Kijk ook:
Brute trailer 'Bloodshot' maakt van Vin Diesel een superheld



NieuwsFilm

meest populair