Celebrity

Opmerkelijk: Amy Schumer leeft samen met haar man én ex-vriendje

Komediant Kyle Dunnigan zou graag wat langer blijven.

door FilmTotaal om 13:47 in Celebrity
Hollywoods bekendste lachebek Amy Schumer kan het nog prima vinden met haar ex Kyle Dunnigan. Zo goed zelfs dat Dunnigan moment bij Schumer en haar man Chris Fischer inwoont. Dat onthult hij in The Howard Stern Show.

Kyle Dunnigan had in het verleden een korte relatie met Amy Schumer. Hoewel de twee grappenmakers op romantisch gebied toch geen match bleken te zijn, zijn ze wel altijd bevriend gebleven en werken ze nog steeds samen. "Ik ben zo'n anderhalve maand geleden bij haar ingetrokken", vertelt Dunnigan aan presentator Howard Stern. Dunnigan woont tijdelijk bij Schumer in New York om te kunnen werken aan haar nieuwe show voor Hulu.

Vakantieparadijs
Het ontbreekt Dunnigan aan niets, want hij heeft een eigen slaap- en badkamer. Dunnigan blijkt het ook prima te kunnen vinden met Schumers man Chris Fischer, chefkok van beroep. "We schaken regelmatig samen", onthult hij. Hoewel Dunnigans verblijf in Schumers appartement niet permanent is, en hij eigenlijk over drie weken moet vertrekken, hoopt hij dat hij wat langer mag blijven. "Het eten is fantastisch en nog eens gratis ook", grapt hij.NieuwsFilm