Celebrity

Wordt Miley Cyrus binnenkort moeder?

Haar vriend Cody Simpson geeft antwoord.

door FilmTotaal om 10:27 in Celebrity
Miley Cyrus en Cody Simpson hebben alweer enkele maanden een relatie en dus zijn de media benieuwd naar hun babyplannen. Want heeft de excentrieke zangeres al behoefte aan zo'n rondrennende koter? Haar vriend geeft het antwoord in de Australische podcast The Kyle and Jackie O Show.

Miley Cyrus (27) en Cody Simpson (23) zijn smoorverliefd op elkaar en hebben een spannend liefdesleven. Maar zijn ze ook al klaar om een nieuwe, serieuzere stap in hun relatie te zetten en een kindje op de wereld te zetten? Als het aan Simpson ligt nog even niet. "Nog niet, maat", antwoordt de zanger met een lach als hij de vraag voorgeschoteld krijgt of Cyrus en hij al een kinderwens hebben.

Veilig en vertrouwd
Presentator Kyle Sandilands gaf Simpson dan ook direct het advies om in dat geval extra voorzichtig te doen tijdens hun wilde kroelpartijen. "Ik ben een voorzichtige jongen", aldus Simpson. De jonge beroemdheden zitten nu dus nog niet te wachten op kinderen en hebben het zo ook al fijn samen. "Yeah, we hebben het geweldig samen. Alles gaat goed", bevestigt Simpson. "Ik heb echt niets te klagen".

NieuwsFilm