Batman krijgt een compleet andere Batmobile in 'The Batman'

Batman krijgt een compleet andere Batmobile in 'The Batman'

De makers lijken ons mee terug te gaan nemen naar the sixties.

Langzaam aan druppelen meer en meer details binnen over Matt Reeves' The Batman met Robert Pattinson als de nieuwe Dark Knight. En dat mag ook wel, omdat de opnames binnenkort starten.

De meeste plannen houdt Reeves zoveel mogelijk geheim, maar ondertussen is bekend dat het verhaal gaat draaien om een Batman in zijn beginjaren waarin hij nog meer fungeert als detective dan als superheld. Volgens inside rapporten van BATMAN ON FILM zal dit ook invloed hebben op het ontwerp van de iconische trouwe Batmobile.

Zwarte Mustang
Het moet iets heel anders worden dan de gepantserde Tumbler uit de trilogie van Christopher Nolan of de opgevoerde tank van Ben Affleck. Naar verluid wordt het meer een muscle car gezien Bruce Wayne zijn voorliefde voor snelle dure auto's. Dit doet dan meteen denken aan de soort van 'eerste' Batmobile uit de serie Gotham en stiekem hintten fans al naar de terugkeer van de Adam West Batmobile uit de jaren '60.

Bekijk de afbeelding
Hoewel geen futuristische toeters en bellen, zal het voertuig wel over de nodige kleine technische snufjes beschikken, hetzij iets moderner en realistischer. Het resultaat kunnen we in 2021 bekijken in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair