Sony geeft 'Anaconda' een reboot

Sony geeft 'Anaconda' een reboot

Een terugkeer van Jennifer Lopez valt echter te betwijfelen...

Anaconda is zo'n vermakelijke B-monsterfilm uit de jaren '90 die rijp is voor een reboot. En laat dat nu ook precies zijn wat Sony van plan is. De eerste film met Jennifer Lopez was een aardige hit in de zomer van 1997, maar werd opgevolgd door direct-to-video sequels Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Anaconda 3: Offspring, Anacondas: Trail of Blood en Lake Placid vs. Anaconda. Sony blaast nu het stof van de franchise voor een nieuwe bioscoopfilm.

The Hollywood Reporter weet vandaag namelijk te melden dat Sony's Columbia Pictures een nieuwe versie van de oorspronkelijke film ontwikkelt en scenarist Evan Daugherty (Anaconda) heeft ingehuurd voor het script. Het betreft geen remake of een sequel, maar een reboot die het verhaal met een andere insteek zal benaderen.

B-films terug van weggeweest
Wat Sony zal doen teruggrijpen naar een veelal vergeten film als Anaconda, is ongetwijfeld het succes van 'grote' B-films als The Meg en Crawl. Het bioscooppubliek heeft duidelijk laten merken nog steeds zin te hebben in dit soort films, dus een reboot van Anaconda lijkt wat dat betreft niet meer dan logisch.

Het is nog onduidelijk wanneer we de Anaconda-reboot kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair