5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

5 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag wederom vijf interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a.
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.

Roma (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a.
Cleo is een jonge vrouw met Mixteekse roots. Ze werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.

Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a.
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.

The Hunger Games (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a.
In Panem worden ieder jaar de Hongerspelen, een gewelddadige arenastrijd, georganiseerd. De zestienjarige Katniss Everdeen biedt zich vrijwillig aan als afgevaardigde voor haar district. Samen met haar districtgenoot Peeta neemt ze het op tegen de andere deelnemers. Terwijl heel het land live meekijkt, moet Katniss als enige over zien te blijven.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
Het leven van de alcohol- en vrouwenverslindende prins Hal verandert drastisch wanneer zijn vader komt te overlijden. Hij wil het liefst niets met de kroon te maken hebben, maar bestijgt de troon toch als koning Henry V. Onder zijn leiding bereidt Engeland zich voor op een heftige confrontatie met Frankrijk.

NieuwsFilm

meest populair