Brother Voodoo in 'Doctor Strange 2'?

Marvel heeft een castingoproep geplaatst voor een specifieke acteur.

Introduceert Marvel de magische superheld Jericho Drumm alias Brother Voodoo in Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Een nieuwe castingoproep lijkt daar wel op te hinten.

Bekijk de afbeelding
Marvel is namelijk op zoek naar een mannelijke acteur met Caribische (en bij voorkeur Haïtiaanse) roots voor een bijrol in de langverwachte sequel. Aangezien er niet veel personages zijn uit Haïti, denken veel fans zeker te weten dat het specifiek om Jericho Drumm / Brother Voodoo gaat.

Zaadjes al geplant?
Daniel Drumm, de tweelingbroer van Jericho, was ook al kort in Doctor Strange (2016) te zien. Deze rol werd gespeeld door Mark Anthony Brighton. Daniel was de beschermer van de Sanctum Sanctorum in New York. In de film werd hij gedood door Kaecilius (Mads Mikkelsen). In de comics begint Jericho zijn training als magiër na de dood van zijn broer. Deze verhaallijn zou dan ook prima gebruikt kunnen worden in de tweede film.

Over de productie
Onlangs stapte regisseur Scott Derrickson op bij de productie. Marvel is momenteel op zoek naar een vervanger. Daarbij is wel enige haast geboden, want de eerste draaidag staat gepland in mei. Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet een jaar later in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair