Celebrity

Channing Tatum haalt hard uit naar 'fan' na haatcomment

Tatum verdedigt zijn vriendin Jessie J met overtuiging.

door FilmTotaal om 11:56 in Celebrity
Channing Tatum heeft via Instagram hard uitgehaald naar een 'fan' die niet veel goeds te zeggen had over zijn vriendin Jessica Cornish, beter bekend als popzangeres Jessie J. In een ellenlange reactie verdedigt hij zijn liefje.

Channing Tatum (39) deelde deze week een foto met zijn 'eenhoorntje' Jessie J (31) op Instagram. Een 'fan' die zijn kans zag om een zure comment achter te laten, zal in het vervolg wel twee keer na denken voordat hij Tatums vriendin aanvalt. Ene Alex schreef namelijk onder het kiekje dat Tatum en Jenna Dewan (39), zijn ex-vrouw met wie hij acht jaar getrouwd was, beter bij elkaar pasten.

Verschrikkelijk boos
Tatum kon die opmerking niet waarderen en reageerde behoorlijk fel op de misgunner. "Je opmerking is kwetsend", begon Tatum zijn reactie. "Ik zit niet te wachten op iemand die de schoonheid van Jessica niet kan steunen. Het is een feit dat niemand, dus ook mijn ex niet, mooier en aantrekkelijker is dan zij - en niet alleen qua uiterlijk, maar ook als mens". Tatum is duidelijk furieus. "Niemand hier zit op je te wachten. Ik al helemaal niet", trapt hij nog na.


Back together
In december leek het er overigens nog op dat de vlam tussen Tatum en Cornish gedoofd was, maar enkele weken later besloten de twee hun relatie toch een nieuwe kans te geven.

De acteur heeft inmiddels de reacties onder zijn post gesloten. Deze zijn dus niet meer zichtbaar.

NieuwsFilm

meest populair